iOS 5.1, Κυκλοφορεί στις 9 Μαρτίου;

18:10 9/2/2012 - Πηγή: GoodByte

Η Apple κυκλοφόρησε το τελευταίο μεγάλο update της τον περασμένο Οκτώβριο όταν έδωσε στην κυκλοφορία την iOS 5 για τις συσκευές της. Έκτοτε έχουν ακολουθήσει μερικές μικρές αναβαθμίσεις που επιδιόρθωναν μερικά bugs αλλά και την διάρκεια της μπαταρίας.

Η έκδοση 5.1 του iOS(που βρίσκεται σε beta έκδοση αυτή τη στιγμή), θα είναι το επόμενο μεγάλο update και εκτός

από τα συνηθισμένα fixes είναι πολύ πιθανό ότι θα περιέχει κάποιες βελτιώσεις/προσθήκες στο Siri. Φυσικά η Apple δεν ανακοινώνει ημερομηνίες, αλλά πάντα υπάρχει κάποιο στοιχείο.

Αυτή τη φορά, βρέθηκαν τα αρχεία των νέων ρυθμίσεων των παρόχων από διάφορα μέρη του κόσμου, και των ελληνικών μέσα σε άλλα, τα οποία έχουν προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 9 Μαρτίου. Οι ρυθμίσεις σύνδεσης της εκάστοτε εταιρείας είναι απαραίτητες για την σωστή επικοινωνία του τηλεφώνου με το δίκτυο και αλλάζουν με κάθε μεγάλο update της Apple.

The profiles that have been found by us are intended for operators in Japan, France, Greece, Finland, and Sweden. By updating the profile on the iPhone, it will make sure that the network connection will work correctly after Apple releases iOS 5.1. The iOS updates are normally rolled out at the same time worldwide, so everyone should expect iOS 5.1 to become available next month.

Μένει μόνο να δούμε, εάν η ανακάλυψη αυτή θα είναι σωστή! Υπομονή μέχρι τις 9 Μαρτίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα