iPhone 5,Η Foxconn αδυνατεί να ικανοποιήσει την απαιτούμενη ζήτηση!

Goodbyte

O πρόεδρος της Foxconn, Terry Gou, σε μια δήλωσή του στο Reuters αναφέρθηκε σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μονάδα παραγωγής του iPhone 5, η οποία έχει ως αντίκτυπο στο να μην μπορεί να ικανοποίηση την μεγάλη ζήτηση και τις απαιτήσεις της Apple.

Πιο συγκεκριμένα, ο Gou αναφέρθηκε σχετικά με την διαδικασία παραγωγής

του iPhone 5, λέγοντας πως είναι η δυσκολότερη συσκευή που χρειάστηκε ποτέ να κατασκευάσουν. Το νέο αλουμινένιο σασί, καθώς και in-cell οθόνες αφής, έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο για την Foxconn αλλά και την ίδια την Apple.

Μάλιστα, ενώ πλησιάζουμε σε περίοδο εορτών, η ενδεχόμενη αποτυχία της Apple να ικανοποιήσει την ζήτηση των καταναλωτών, ίσως επηρεάσει αρνητικά τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρίας. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες, τα προβλήματα στην μονάδα παραγωγής του νέου iPhone 5 έχουν αρχίσει να επιλύονται σιγά σιγά.

Στην Ελλάδα το iPhone 5 “υποτίθεται” πως κυκλοφόρησε στις αρχές του Νοέμβρη. Και λέμε πως “υποτίθεται”, γιατί τα κομμάτια ήταν τόσο λίγα, που στάθηκε αδύνατο να καλύψουν την ήδη μειωμένη ζήτηση των καταναλωτών. Η επόμενη παραλαβή όπως μας ενημέρωσαν από καταστήματα αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, το πότε ακριβώς ούτε αυτοί μπόρεσαν να μας πουν με ακρίβεια.

Εσείς, είστε κάτοχοι iPhone 5 ή μήπως είστε κι εσείς στην μακρά λίστα αναμονής;

Thanks to Nikos;)

Το παρόν άρθρο iPhone 5,Η Foxconn αδυνατεί να ικανοποιήσει την απαιτούμενη ζήτηση! αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Goodbyte.

Keywords
Τυχαία Θέματα