Έρχεται το NUC mini PC απο την Intel για $300

Η Intel έχει αποκαλύψει ένα πολύ μικρό PC που ονομάζεται Next Unit of Computing ή NUC. Είναι ένας μικρός επιτραπέζιος υπολογιστής με επεξεργαστή Intel Core i3 Ivy Bridge και HD 4000 γραφικά. Τώρα το NUC είναι σχεδόν έτοιμο προς διάθεση. Το AnandTech αναφέρει ότι θα πρέπει να φτάσει στο Amazon

και το Newegg στις αρχές Δεκεμβρίου, με τις τιμές να αρχίζουν απο $ 300 περίπου.

Σε αυτή την τιμή παίρνετε ουσιαστικά έναν υπολογιστή ο οποίος περιλαμβάνει μια θήκη, μια μητρική πλακέτα και επεξεργαστή. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσθέσετε τη δική σας μνήμη, αποθηκευτικό χώρο και το λειτουργικό σύστημα. Ακόμα και το καλώδιο πωλείται χωριστά. Θα υπάρχουν δύο διαφορετικά μοντέλα. Το ένα διαθέτει 2 θύρες HDMI και Gigabit Ethernet, ενώ το άλλο έχει μόνο μία θύρα HDMI δεν έχει υποδοχή Ethernet αλλά έχει μια θύρα Thunderbolt.

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν 2 υποδοχές μνήμης, 3 θύρες USB 2.0, μία mini PCIe slot και μια πλήρης mini PCIe slot με υποστήριξη mSATA. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ένα mSATA SSD δεδομένου ότι δεν υπάρχει 2,5 ιντσών ή 3,5 ιντσών θέση για ένα παραδοσιακό σκληρό δίσκο. Στην AnandTech διαπίστωσαν ότι ο υπολογιστής εκτελεί αρκετά καλά για ένα τόσο μικρό υπολογιστή με 17W επεξεργαστή.

Σχολιασμός στο forum

Πηγή : liliputing.com

Keywords
Τυχαία Θέματα