Βρες αυτό που θες με την Windows Phone εφαρμογή του Skroutz.gr

Goodbyte

Θέλεις να μάθεις τιμές, να διαβάσεις κριτικές, να βρεις παρόμοια προϊόντα, να διαβάσεις τα χαρακτηριστικά μίας οθόνης, να κάνεις σύγκριση τιμών και πολλά άλλα;  Η επίσημη εφαρμογή του Skroutz.gr για Windows Phone σε περιμένει!

“Σουσάμι” άνοιξε

Μπαίνοντας στην εφαρμογή παρατηρούμε ότι χρησιμοποιεί metro UI και συγκεκριμένα panorama, το οποίο βοηθάει πολύ στη περιήγηση. Στη κεντρική οθόνη βρίσκουμε μία μπάρα αναζήτησης,

ώστε να βρούμε αυτό που θέλουμε άμεσα και γρήγορα, ενώ από κάτω της υπάρχουν δύο (2) live tiles!

Το πρώτο είναι για να σκανάρουμε κάποιο barcode προϊόντος για να μας το εμφανίσει και το δεύτερο περιέχει όλα τα καταστήματα που υπάρχουν μέσα στο Skroutz.gr με το τηλέφωνό τους, το σημείο που βρίσκονται (το βλέπουμε μέσα από τους χάρτες Bing) αλλά και τις βασικές τους πληροφορίες, όπως τους τρόπους πληρωμής αλλά και τους τρόπους παράδοσης και τα μεταφορικά.

Συνεχίζοντας στη δεύτερη οθόνη του panorama, θα δούμε τις έξι (6) βασικές κατηγορίες τις ιστοσελίδας (θα τις δούμε παρακάτω) και στην αμέσως επόμενη οθόνη (τρίτη) τις τελευταίες αξιολογήσεις που έχουν γίνει από χρήστες σε διάφορα προϊόντα.

Κατηγορίες, κατηγορίες, κατηγορίες

Η εφαρμογή Skroutz περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες που θα βρεις και στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, δηλαδή 6 βασικές κατηγορίες και 58 υποκατηγορίες (η οποίες περιέχουν κι άλλες υποκατηγορίες)! Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις αυτό που ψάχνεις.

Για παράδειγμα, εάν θέλουμε να δούμε κάποιες οθόνες για υπολογιστές, τότε θα πρέπει να μπούμε στην αρχική κατηγορία Τεχνολογία, μετά στην υποκατηγορία Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές και τέλος στην υποκατηγορία Οθόνες. Φτάνοντας σε αυτό το σημείο, μπορούμε να δούμε όλες τις οθόνες που υπάρχουν στο Skroutz.gr, ξεκινώντας από τη φθηνότερη.

Στο κάτω μέρος της οθόνης μας, υπάρχουν 3 επιλογές. Η πρώτη και η δεύτερη επιλογή είναι φίλτρα (διάσταση οθόνης, περιοχή τιμών, κατασκευαστές και πολλά άλλα), με τα οποία θα καταφέρουμε να κάνουμε την αναζήτησή μας πολύ πιο εύκολη. Με την τρίτη επιλογή μπορούμε να πάμε κατευθείαν στη κεντρική οθόνη των βασικών κατηγοριών.

Προϊόν και επιλογές

Επιλέγοντας το προϊόν που ψάχναμε, θα μπορέσουμε να δούμε ποια καταστήματα το πουλάνε (με φθίνουσα πορεία βάση της τιμής του), τα χαρακτηριστικά του, τις αξιολογήσεις του αλλά και σχετικά προϊόντα. Επιλέγοντας το κατάστημα που θέλουμε, τότε μας ανοίγει μέσα στην εφαρμογή την επίσημη ιστοσελίδα του καταστήματος. Σε κάποιους θα αρέσει και σε άλλους όχι.

Εμείς τείνουμε προς τη δεύτερη πλευρά και αυτό γιατί ναι μεν δεν χάνεις χρόνο βγαίνοντας από την εφαρμογή αλλά το πλαίσιο που σου εμφανίζεται η ιστοσελίδα είναι υπερβολικά μικρό!

Τι δεν μας άρεσε και τι θα θέλαμε ακόμα

Θα θέλαμε κι άλλες οθόνες στο αρχικό panorama, όπως για παράδειγμα επικοινωνία για feedback της εφαρμογής. Πολύ χρήσιμο θα ήταν επίσης να μπορούμε να αποθηκεύουμε προϊόντα (αγαπημένα) και να εμφανίζονται σε μία οθόνη για παράδειγμα στη τέταρτη ο

Keywords
Αναζητήσεις
πες βρες για windows, πες βρες windows phone
Τυχαία Θέματα