Business Voice: ΑΙ «παντού και πάντα» – Όσα είδαμε (και δεν είδαμε) στη MWC 2024

10:37 2/3/2024 - Πηγή: Emea.gr

Μια εβδομάδα γιορτής για την τεχνολογία έλαβε χώρα στην Βαρκελώνη και η Business Voice ήταν εκεί αποτυπώνοντας όλες τις σημαντικές στιγμές. Αρχικά θα διαβάσετε για όλες τις μεγάλες εταιρείες και Startups που στοχεύουν τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα με ΑΙ, ενώ ειδική αναφορά κάνουμε για την ελληνική παρουσία στο MWC 2024. Σημειωτέον, ότι υπήρχε μεγάλη κυβερνητική παρουσία και σημαντικές συνεργασίες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ BUSINESS VOICE

Συνέντευξη – O Ανδρέας Καρταπάνης, Πρόεδρος και Διευθύνων

Σύμβουλος του ΥΓΕΙΑ, μιλάει αποκλειστικά στη Business Voice για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ομίλου και την επένδυση στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Παράλληλα εξηγεί τι χρειάζεται για να αναπτυχθεί ο ιατρικός τουρισμός στην χώρα μας, ενώ δεν παραλείπει να κάνει μνεία στο brain gain και στη σημαντικότητα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ BUSINESS VOICE

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ – Securities and Exchange Commission –  (SEC) πρότεινε πρόσφατα ένα νέο κανόνα που θα απαιτούσε από τις εισηγμένες εταιρείες να παρέχουν εκτεταμένες αποκαλύψεις σχετικά με τους κλιματικούς κινδύνους και τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Ορισμένοι επενδυτές και περιβαλλοντικές οργανώσεις χαιρετίζουν την πρόταση, θεωρώντας την ένα σημαντικό βήμα προς την μεγαλύτερη διαφάνεια και λογοδοσία. Άλλοι, όπως ορισμένες επιχειρήσεις και ομάδες επιχειρηματικών συμφερόντων, εκφράζουν ανησυχίες για το κόστος και την πολυπλοκότητα της συμμόρφωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ BUSINESS VOICE

Με άποψη – Κλειδώνουν οι δηλώσεις ΦΠΑ. Έτοιμες και προσυμπληρωμένες οι δηλώσεις εισοδήματος, δεν θα χρειάζονται καν υποβολή. Με κάθε είσπραξη από POS αυτόματα και η απόδειξη. Μπαίνει κάποιος στην επιχείρηση; Απευθείας εγγραφή στο βιβλίο πελατών, ώστε να είναι βέβαιο ότι θα κοπεί απόδειξη, η οποία θα ενημερώσει αμέσως την ΑΑΔΕ και θα προσυμπληρώνει την δήλωση ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος. Στο μέλλον, ποιος ξέρει, θα υπάρχει και η αυτόματη πληρωμή φόρων.

Γράφει ο Αγαμέμνων Σταυρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ BUSINESS VOICE

Δεν υπάρχουν εύκολοι πελάτες – Στην εποχή που ζούμε, δηλαδή του έντονου ανταγωνισμού σε όλα τα πράγματα, ακόμα και αν ο υποψήφιος πελάτης δείχνει ένα ενδιαφέρον, το να κάνεις κάποιον να διαλέξει εσένα και το προϊόν σου, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί προετοιμασία (πολύ προσεκτική), εκπαίδευση στις τεχνικές και άριστη γνώση του προϊόντος/υπηρεσίας και του ανταγωνισμού και ακόμα ένα συστατικό, τον ενθουσιώδη, ειλικρινή, φιλικό και συμπαθητικό πωλητή. 

Γράφει ο Θωμάς Σλάμαρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ BUSINESS VOICE

Ελεύθερος Σκοπευτής – Εδώ και μερικές ημέρες ψηφίστηκε στην Βουλή το νομοσχέδιο για την σύσταση της Εθνικής Αρχής Κυβερνοασφάλειας, σε μια προσπάθεια συντονισμού, οργάνωσης και λειτουργίας επί το επαγγελματικότερο περί της κυβερνοασφάλειας, τόσο σε κρατικό, όσο σε εθνικό, ακόμη και σε ιδιωτικό και επιχειρηματικό επίπεδο.

Πρόκειται, ουσιαστικά, για έναν μάχιμο επιτελικό φορέα που θα ασχοληθεί ενεργά και εξ’ αντικειμένου με κάθε έκφανση της κυβερνοασφάλειας και των πληροφοριακών συστημάτων εν γένει. Γνωρίζετε, άραγε, πόσοι φορείς εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα στο όλο εγχείρημα; Κρατηθείτε: Κάτι παραπάνω από 2.000!

Keywords
Αναζητήσεις
business-voice-ai-pantou-kai-panta--osa-eidame-kai-den-eidame-sti-mwc-2024.htm
Τυχαία Θέματα