EPSILON NET: Η ιστορία του Ομίλου που εισήγαγε τις επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή

13:00 14/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το 2022, ο Όμιλος EPSILON NET έλαβε μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην ιστορία του, καθώς κατέκτησε την 10η θέση στην κατηγορία των μεγάλων επιχειρήσεων στα Europe’s Best Workplaces 2022, ανάμεσα σε χιλιάδες εταιρείες από όλη την Ευρώπη που διεκδίκησαν τη διάκριση. Εφέτος, κατέκτησε μία ακόμα σημαντική διάκριση, καθώς αναδείχθηκε για ένατη συνεχόμενη χρονιά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Great Place to Work, κατακτώντας τη δεύτερη θέση της κατάταξης στις μεγάλες εταιρείες.

Πώς ξεκίνησε η επιτυχημένη πορεία

H EPSILON NET ξεκίνησε το 1999 σαν φυσική εξέλιξη της προσωπικής εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ που δραστηριοποιούνταν στο χώρο της εξειδικευμένης πάνω σε οικονομικά θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, από το 1992. Ένα από τα πρώτα βήματά της ήταν να συνδυάσει την εκπαιδευτική δραστηριότητα με την ενημέρωση στοχεύοντας στην ικανοποίηση των αναγκών των στελεχών του ευρύτερου οικονομικού χώρου. Με βασικό εργαλείο ενημέρωσης το εβδομαδιαίο οικονομικό- φορολογικό περιοδικό EPSILON 7 και αμέσως μετά την πραγματικά πρωτοποριακή και μοναδική μέχρι και σήμερα on line τράπεζα φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας δημιούργησε νέα δεδομένα στην αγορά βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αντιληφθούν και να εφαρμόσουν νόμους καθώς και πρακτικές λειτουργικές λύσεις σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Το 2002, όποτε και η τεχνολογία έκανε σταδιακά την εμφάνισή της σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας εταιρειών και ανθρώπων, η EPSILON NET αντιλήφθηκε εγκαίρως τις αλλαγές που θα έρχονταν στο μέλλον και έκανε ένα δυναμικό βήμα προς τη βιομηχανία παραγωγής λογισμικού για τον ιδιωτικό τομέα, με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες των επιχειρήσεων. 

Σήμερα, έχοντας διαγράψει μια θεαματική πορεία ανάπτυξης, μετά και την είσοδο στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αποτελεί έναν αξιόπιστο οργανισμό που με όραμα και ξεκάθαρη αποστολή και εστιάζοντας πάντα στις ανάγκες των επιχειρήσεων, συνεχίζει την πορεία προς το μέλλον. Οι περισσότεροι από 1000 πλήρως καταρτισμένοι εργαζόμενοι, εργάζονται καθημερινά ώστε να βελτιώνουν συνεχώς τη μεγαλύτερη εταιρεία πληροφορικής στην Ελλάδα και να προσφέρουν στους άνω των 70.000 πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Εξάλλου, το μυστικό και η δύναμη της εταιρείας βασίζεται στη δημιουργία σταθερών σχέσεων συνεργασίας με τους πελάτες της, οι οποίοι της δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.   

Όσον αφορά στα μελλοντικά σχέδια, η EPSILON NET δεσμεύεται για νέες συμφωνίες στην έρευνα και στις νέες τεχνολογίες, για την ολοένα και μεγαλύτερη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας των νέων υπαλλήλων και, εντέλει, για τη νέα εποχή στις εταιρείες πληροφορικής στην Ελλάδα.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα