O Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται… (και) μιντιάρχης!

11:01 9/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μεσουρανεί στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια και μας έχει χαρίσει πολύ δυνατές στιγμές, από την ήττα της Πορτογαλίας το 2004, ως τα τρόπαια με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ, την Εθνική ομάδα της χώρας του το 2016 και το 2019, αλλά και τις δεκάδες ατομικές διακρίσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη επενδύσει σε αρώματα, αξεσουάρ, εταιρεία ένδυσης, καθώς και σε ξενοδοχεία και κλινικές εμφύτευσης μαλλιών. Τις τελευταίες ημέρες, δημοσιεύματα θέλουν τον άσο της Αλ Νασρ να συζητά

με τον όμιλο ΜΜΕ COFINA για την εξαγορά του 30% των μετοχών. Ο συγκεκριμένος όμιλος έχει στην κατοχή του εφημερίδες, πολλά περιοδικά καθώς και την συνδρομητική τηλεόραση CMTV.

Ο εν λόγω όμιλος πριν εννέα χρόνια είχε εξαπολύσει σκληρή κριτική στον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την αποτυχία της Εθνικής ομάδας στα γήπεδα της Βραζιλίας, για το Μουντιάλ, όπου αποκλείστηκε από τη φάση των “16”. Η κριτική του ομίλου προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο είχε ως αποτέλεσμα την άρνηση του επιθετικού να κάνει δηλώσεις στον σταθμό. Επιπλέον, το 2016, πριν από τον αγώνα με την Δανία, στους προκριματικούς του Euro της ίδιας χρονιάς, μια ρεπόρτερ του CMTV –σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε η ίδια – προσπάθησε να ρωτήσει κάτι τον Ρονάλντο, με τον ίδιο να απαντάει “CMTV; Δεν τον ξέρω αυτόν τον σταθμό, οπότε πάμε στον επόμενο”.

Ωστόσο, τα χρόνια πέρασαν και τα πράγματα άλλαξαν, όπως δείχνουν τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της COFINA MEDIA Λουίς Σαντάνα: “Το να έχουμε μαζί μας τον Κριστιάνο, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην Ιστορία, είναι τιμή μας”.

Απομένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές και αν βεβαίως θα είναι επιτυχημένο.

Keywords
Αναζητήσεις
o-kristiano-ronalnto-ginetai-kai-mintiarchis.htm
Τυχαία Θέματα