Sniper: Αγορές Klarna; Last (κι ούτε) year

07:12 4/7/2023 - Πηγή: Emea.gr
Αγορές Klarna; Last (κι ούτε) year

Η Klarna διατυμπανίζεται ως ένας από τους πλέον ανεπαίσθητους και ασφαλείς τρόπους για τους ενδιαφερόμενους πελάτες να αποκτήσουν το προϊόν ή την υπηρεσία που επιθυμούν σήμερα, πληρώνοντας αργότερα. Ήτοι, το γνωστό Buy Now Pay Later (BNPL), στο οποίο η Klarna πρωτοστατεί, αποτελώντας έναν από τους βασικούς πυλώνες. Ωστόσο, καθώς η θεωρία και οι εν γένει προθέσεις δεν προδικάζουν αποτελεσματικότητα και

λειτουργικότητα, έτσι και στην περίπτωση της Σουηδικής εταιρείας, από την περασμένη εβδομάδα οι διαδικασίες έγκρισης για τους ενδιαφερόμενους πελάτες που επιθυμούν να προβούν σε κάποια αγορά μέσω του τρόπου διευθέτησης των πληρωμών με την Klarna έχουν διαπιστώσει τα αντίθετα όσων υποστηρίζει η τελευταία.

Για την ακρίβεια, τα συστήματά της παραμένουν «παγωμένα» και οι διαδικασίες έγκρισης πληρωμών συνοδεύονται με ένα ερωτηματικό σε σχέση με το εάν και πότε αυτές θα γίνουν πράξη.

Μπορεί, μάλιστα, να μην είναι η πρώτη φορά που συναντάται το συγκεκριμένο φαινόμενο με το πέρασμα του χρόνου, εντούτοις όμως «πονοκέφαλο» δημιουργεί – πλέον – η αξιοπιστία, η διαθεσιμότητα και εν τέλει η λειτουργικότητα του συνολικότερου μοντέλου BNPL στην αγορά. Πόσο, μάλλον, από τη στιγμή που μια από τις βασικές προϋποθέσεις είναι η ύπαρξη σεβαστών κεφαλαίων προκειμένου να υποστηριχτεί η διαδικασία κατανομής του κόστους μιας αγοράς σε 3 άτοκες δόσεις, με την πρώτη πληρωμή να λαμβάνει χώρα τη στιγμή που γίνεται η ίδια η αγορά και τις υπόλοιπες δύο δόσεις να προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες.

Το βέβαιο είναι πως πέρα από τους τελικούς χρήστες-πελάτες της υπηρεσίας που εκφράζουν την έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στην Klarna, έντονος είναι και ο προβληματισμός από την πλευρά των εμπόρων-συνεργατών, καθώς από τη μια αποτελούν τους «υποδοχείς» των έντονων παραπόνων από τους χρήστες, οι οποίοι εν τω θυμό και την απογοήτευσή τους δεν αναγνωρίζουν τον διαφορετικό ρόλο των ίδιων και της Klarna και από την άλλη δεν καρπώνονται αγορές για τις οποίες οι καταναλωτές δείχνουν και είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν.

Κάτι σαν το εντελώς αντίθετο του «Win-win» σεναρίου σαν να λέμε…

Διαγωνισμός – κλειδί του ΔΕΔΔΗΕ

Συνολικά 20 ημέρες απέμειναν για τους ενδιαφερόμενους προκειμένου να υποβάλλουν τις προσφορές τους έτσι ώστε να συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό αναφορικά με την προμήθεια εναέριων τηλεχειριζόμενων διακοπτών φορτίου, που «τρέχει» η Διεύθυνση Υλικών, Προμηθειών και Μεταφορών Διανομής (ΔΥΠΜ) του ΔΕΔΔΗΕ και ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται στα 17.346.150 ευρώ.

Όπως τόνισαν στην στήλη μας, στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ, η σύγχρονη τάση για βελτίωση των δεικτών ποιότητας παρεχόμενης ενέργειας προϋποθέτει την αυτοματοποίηση του δικτύου Μέσης Τάσης μέσω απομακρυσμένου ελέγχου και εποπτείας του εγκατεστημένου σε αυτό εξοπλισμού. Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΔΕΔΔΗΕ βρίσκεται σε μια συνολικότερη διαδικασία προμήθειας και εγκατάστασης ενός σημαντικού πλήθους τηλεχειριζόμενων διακοπτών φορτίου (Τ/Χ Δ/Φ) και τηλεχειριζόμενων Διακοπτών Αυτόματης Επαναφοράς (T/X Δ/ΑΕ) στο εναέριο δίκτυο Μέσης Τάσης.

Τα ίδια στελέχη υπογράμμισαν πως από την εγκατάσταση των συγκεκριμένων διακοπτών θα προκύψουν πολλαπλά οφέλη, αρχικά ως προς τη λειτουργία του δικτύου (λ.χ. βελτίωση του δείκτη ποιότητας παρεχόμενης ηλεκτρικής ενέργειας μέσω της αυτόματης λειτουργία των υπόψη διακοπτών καθώς και μέσω τηλεχειρισμών και τηλεποπτείας στο δίκτυο Μέσης Τάσης, ασφάλεια τροφοδοσίας των δικτύων λόγω απόρριψης φορτίων (π.χ. αρδευτικών φορτίων) για την αντιμετώπιση κρίσιμων καταστάσεων του Συστήματος, βελτίωση της προστασίας του δικτύου και της διαχείρισης ποιότητας της τάσης κατά μήκος των δικτύων, περιορισμός των απωλειών ενέργειας λόγω καλύτερης διαχείρισης των δικτύων, βελτίωση της εποπτείας των δικτύων με τη διαθεσιμότητα πληροφοριών από τα συστήματα τηλεποπτείας και κατ’ επέκταση ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του δικτύου.

Επιπροσθέτως, θα προκύψουν πολλά οφέλη ως προς την απόδοση, καθώς θα υπάρξει μείωση του λειτουργικού κόστους του ΔΕΔΔΗΕ, ως συνέπεια της καλύτερης αξιοποίησης του υφιστάμενων ανθρωπίνων πόρων, (π.χ. περιορισμός της απασχόλησης μισθωτών σε επιτόπιους  χειρισμούς), μείωση της απολεσθείσας ενέργειας λόγω ταχύτερου εντοπισμού βλαβών στο δίκτυο και μείωσης των τεχνικών απωλειών, αισθητός περιορισμός της καταπόνησης των στοιχείων του δικτύου Μέσης Τάσης κατά την διαδικασία επαναφοράς δικτύου μετά από διακοπή λόγω σφάλματος, η αποφυγή του κινδύνου ζημιών σε σημαντικό, όσο και ακριβό εξοπλισμό Υ/Σ ΥΤ/ΜΤ, καθώς επίσης η αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των νέων συστημάτων SCADA, με την συνεπακόλουθη απόκτηση νέας τεχνογνωσίας από το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ μέσω της χρήσης των νέων συστημάτων.

Νέες συμφωνίες, περισσότερες προσλήψεις
για την Light & Wonder στην Ελλάδα

Παγκόσμια συμφωνία διανομής με τον Όμιλο Betsson προκειμένου το εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο OpenGaming να γίνει διαθέσιμο σε νέες αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο, συνήψε προ ημερών η Light & Wonder.

Ουσιαστικά, η τελευταία ποντάρει στο γεγονός πως ο Όμιλος Betsson έχει καταφέρει να αναπτύξει ισχυρή φήμη ως κορυφαία επιλογή για παίκτες σε όλη την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έχουν συνεργαστεί επί μακρόν, με τη Light & Wonder να παρέχει κορυφαίο περιεχόμενο στον Όμιλο Betsson, καθώς έχουν προωθήσει την ανάπτυξη σε βασικές αγορές παγκοσμίως.

Μέσω της νέας συμφωνίας, η Light & Wonder ενισχύει την πλατφόρμα OpenGaming, αναδεικνύοντάς την ως το κορυφαίο ψηφιακό οικοσύστημα καζίνο στον κόσμο, τροφοδοτώντας το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών παιχνιδιών στον κλάδο. Σημειώνεται δε, πως η Light & Wonder, παλαιότερα γνωστή και ως Scientific Games Corporation, αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα παιχνίδια και την ψυχαγωγία πολλαπλών πλατφορμών, απασχολώντας περίπου 6.000 υπαλλήλους σε έξι ηπείρους για τη σύνδεση περιεχομένου μεταξύ επίγειων και ψηφιακών καναλιών.

Το ακόμη πιο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως η Light & Wonder διαθέτει ένα τεχνολογικό hub στην Αθήνα, το οποίο και συμβάλει σε καταλυτικό βαθμό στην ανάπτυξη κορυφαίου περιεχομένου, στηρίζοντας πολλαπλά τμήματα της πλατφόρμας OpenGaming.

Παράλληλα, η ελληνική θυγατρική εγγράφει διαρκώς συμμετοχή στην υλοποίηση πολλαπλών project της μητρικής εταιρείας σε διεθνές επίπεδο, με έμφαση την Ασία. Υπό αυτό το πρίσμα, η εταιρεία σχεδιάζει την πρόσληψη πρόσθετου, εξειδικευμένου και υψηλής ποιοτικής στάθμης προσωπικού και στην χώρα μας. 

Keywords
Αναζητήσεις
sniper-agores-klarna-last-ki-oute-year.htm
Τυχαία Θέματα