Μπέλα Θορν: Από κοριτσάκι της Disney, υπέρμαχος της LGBTQ+ κοινότητας

11:09 23/4/2023 - Πηγή: Emea.gr

Η Μπέλα Θορν είναι μια αμερικανίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει μια μεγάλη διαδρομή στο διεθνές star system

Γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου 1997 στο Πεμπερτόν της Φλόριντα και έγινε γνωστή ως η Μπέλα από τη σειρά του Disney Channel, “Shake It Up”. Από τότε είδε την καριέρα της να «απογειώνεται» και να της «ανοίγονται

πόρτες» για τη συμμετοχή της σε πολλές άλλες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Εκτός από την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η Μπέλα είναι επίσης επιχειρηματίας και σχεδιάστρια μόδας. Το 2018 ίδρυσε το δικό της brand, το “Filthy Fangs”, το οποίο προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ μόδας με punk και rock επιρροές.

Ωστόσο η ίδια δεν έχει διστάσει να παραδεχτεί ότι έχει αντιμετωπίσει και οικονομικές δυσκολίες. Το 2019, αποκάλυψε σε μια συνέντευξη ότι έφτασε κάποια στιγμή στο σημείο να δανειστεί χρήματα από φίλους για να πληρώσει τους λογαριασμούς της. Όπως όλα δείχνουν πάντως οι δυσκολίες αυτές ανήκουν στο παρελθόν, αφού όπως έχει δηλώσει η ίδια η οικονομική της κατάσταση έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, ως αποτέλεσμα της επιτυχίες που γνωρίζει τόσο ως ηθοποιός όσο ως επιχειρηματίας.

Η Μπέλα έχει επίσης ενεργή παρουσία στα social media, με εκατομμύρια ακόλουθους σε διάφορες πλατφόρμες. Εκεί αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, αλλά και προωθεί τα προϊόντα του brand της.

Παράλληλα, είναι ενεργή στον αγώνα για τα δικαιώματα των γυναικών και των LGBTQ+ ατόμων Επίσης, έχει στηρίξει διάφορες κοινωνικές δράσεις, όπως η καταπολέμηση του εκφοβισμού και η προστασία του περιβάλλοντος. Έχει δηλώσει ότι είναι αμφίβολη για το φύλο της και έχει αποδεχτεί τον όρο “pansexual” για την σεξουαλική της προτίμηση. Μάλιστα, στο παρελθόν δεν έχει διστάσει να αναρτήσει φωτογραφίες με μια φίλη της, ενώ αγκαλιάζονται γυμνές. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι από την αρχή του 2023 οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον -πρώην πλέον- ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες.

Συνολικά, η Μπέλα Θορν είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας, η οποία έχει αντιμετωπίσει δυσκολίες στο παρελθόν, αλλά έχει καταφέρει να τις ξεπεράσει και να δημιουργήσει μια θετική επιρροή στην κοινωνία μέσα από το έργο της και τη δραστηριότητά της.

Keywords
Τυχαία Θέματα