Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους εργαζομένους της Endless

Μια όμορφη γιορτή με Food truck, μουσική και δώρα από τα Ελλα-Δικά μας, όπου η Endless είναι βασικό μέλος, συνδυάστηκαν με την επίδοση της οικονομικής στήριξης που αναλογεί στα έσοδα του limited edition προϊόντος «Bee Comfy», που η Endless δημιούργησε σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, για την στήριξη του Beegin προς εκπροσώπους των μελισσοκόμων της Β. Εύβοιας.

«Συμπληρώνεται μια

ακόμη χρονιά θετικών αποτελεσμάτων και προόδου χάρη στη συλλογική προσπάθεια όλων εδώ» σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Γιώργος Τρακάκης στον χαιρετισμό του. «Μεγαλώνουμε σταθερά και το αποτύπωμά μας γίνεται πλέον αισθητό ακόμη και σε σημεία που δεν αφορούν το αντικείμενο εργασίας μας, όπως το Beegin και η συνεισφορά μας σε μια διαρκή προσπάθεια στήριξης των ανθρώπων και της φύσης της Β. Εύβοιας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι εργαζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες της συγκεκριμένης δράσης από τους μελισσοκόμους που βίωσαν την καταστροφή της πυρκαγιάς του 2021 και που συνεχίζουν να ασχολούνται με το αντικείμενο σε ένα φυσικό τοπίο που έχει πλέον αλλάξει, με τα πρώτα σημεία αισιοδοξίας να γίνονται εμφανή.

Παράλληλα, εκπρόσωπος του Ινστιτούτου Οικολογικής Γεωργίας «ΔΗΩ», το οποίο έχει αναλάβει τη διαχείριση των οικονομικών προσφορών και οργανώνει την προτεραιοποίηση των αναγκών και την προώθηση της βοήθειας στους εκάστοτε μελισσοκόμους, περιέγραψε τα πρακτικά οφέλη της ύπαρξης μιας τέτοιας σταθερής γραμμής υποστήριξης, αλλά και την αξία της σε ψυχολογικό επίπεδο και ενθάρρυνσης των εκεί κατοίκων της συνέχισης της ενασχόλησής τους με τη μελισσοκομία.

Keywords
Αναζητήσεις
christougenniatiki-giorti-gia-tous-ergazomenous-tis-endless.htm
Τυχαία Θέματα