Η FREENOW προσφέρει εορταστικό μπόνους έως και 4 εκατ. ευρώ στους εργαζoμένους της

Η FREENOW, No1 Taxi App στην Ελλάδα, υποδέχεται τις γιορτές των Χριστουγέννων με ένα μεγάλο εορταστικό μπόνους για τους συνεργάτες οδηγούς της εταιρίας. Όπως επισημαίνεται από τη FREENOW, το μπόνους που θα προσφέρει στους εργαζόμενους αναμένεται να φτάσει και τα 4 εκατομμύρια ευρώ. 

Η εταιρία αναμένει σημαντική αύξηση της ζήτησης ταξί καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες

της εφαρμογής προγραμματίζουν αγορές, αλλά και κοινωνικές επισκέψεις μέσα στις γιορτές.

Πρόσφατη έρευνα της εταιρίας (συμμετείχαν  1,500 οδηγοί από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης το Νοέμβριο του 2023) στους συνεργάτες οδηγούς της, αποκάλυψε ότι πολλοί οδηγοί ταξί σκοπεύουν να εργαστούν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση επιβατών σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι μισοί οδηγοί πρόκειται να εργαστούν την ημέρα των Χριστουγέννων, το 83% των οδηγών σχεδιάζουν να εργαστούν την Παραμονή των Χριστουγέννων και οι τρείς στους τέσσερις θα εργαστούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τα μπόνους θα καταβάλλονται εβδομαδιαία στους συνεργάτες οδηγούς ταξί της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 54% των οδηγών απολαμβάνει να εργάζεται κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας στους δρόμους και το 64% λέει ότι η θετική διάθεση των επιβατών τους ενθαρρύνει να εργαστούν την ημέρα των Χριστουγέννων. Όταν ρωτήθηκαν τι δεν τους αρέσει κατά τη διάρκεια των εορτών, το 86% των οδηγών απάντησαν ότι δεν εκτιμούν την αυξημένη κίνηση.

Ο Δημήτρης Σταγιάνος, Head of Operations της FREENOW Ελλάδας, στάθηκε στο ότι εν μέσω των γιορτών οι εργαζόμενοι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους έως και 15% ανά διαδρομή.

«Το εορταστικό μπόνους στοχεύει να επιβραβεύσει και να δώσει κίνητρα στους συνεργάτες οδηγούς μας να εργάζονται την πιο πολυσύχναστη περίοδο του χρόνου, που η ανάγκη για μετακίνηση είναι μεγάλη. Εκτιμούμε τη δέσμευση των συνεργατών οδηγών μας να μετακινούν εύκολα, άμεσα και με ασφάλεια τους χρήστες της εφαρμογής, ιδιαίτερα κατά τις ώρες αιχμής, και χαιρόμαστε που χάρη στο εορταστικό μπόνους θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη τους έως και 15% ανά διαδρομή αυτό τον Δεκέμβριο».

Keywords
Αναζητήσεις
i-freenow-prosferei-eortastiko-bonous-eos-kai-4-ekat-stous-ergazomenous-tis.htm
Τυχαία Θέματα