Ισραήλ: Επίθεση Παλαιστινίου με μαχαίρι στο Τελ Αβίβ- Γύρω στους 10 οι τραυματίες

15:08 4/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Νωρίς το μεσημέρι στο Τελ Αβίβ Παλαιστίνιος επιτέθηκε με αυτοκίνητο και μαχαίρι με αποτέλεσμα ένας πολίτης να μαχαιρωθεί και ακόμη 10 άνθρωποι να τραυματιστούν. Μία γυναίκα βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με αναφορές ενός υγειονομικού, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει μαχαιρωθεί στο Τελ Αβίβ και ο φερόμενος δράστης είναι Παλαιστίνιος και εξουδετερώθηκε. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης είναι νεκρός μετά από πυροβολισμό. Στα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητος ο κόσμος φαίνεται να προσπαθεί

να βοηθήσει τους τραυματίες.

Ταυτοχρόνως, ο Ισραηλινός στρατός αυτή την ώρα πραγματοποιεί επιχείρηση στην Δυτική Όχθη με πλήθος νεκρός και τραυματιών. Επάνω σε αυτό τοποθετήθηκε και ο ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νετανιάχου τονίζοντας πως η επιχείρηση πλησιάζει στο τέλος της. Υπενθυμίζεται πως η επιχείρηση με την κωδική ονομασία “Σπίτι και κήπος” ξεκίνησε χθες, Δευτέρα, και συμμετέχουν μέλη των ειδικών δυνάμεων του στρατού με την συνδρομή drone. 

Στόχος της επιχείρησης είναι η εξουδετέρωση των ομάδων αντίστασης των παλαιστινιακών οργανώσεων που κρύβονται μέσα σε σπίτια και είναι υπεύθυνες για την αύξηση των επιθέσεων ενάντια σε Ισραηλινούς. Ήδη 3000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους. 

Keywords
Αναζητήσεις
israil-epithesi-palaistiniou-me-machairi-sto-tel-aviv--gyro-stous-10-oi-travmaties.htm
Τυχαία Θέματα