Νέο κατάστημα SPORT 2000 στο Βόλο – Ώθηση στο αθλητικό λιανικό εμπόριο

09:48 23/4/2024 - Πηγή: Emea.gr

Άνοιξε στην πόλη του Βόλου το έκτο κατά σειρά κατάστηµα της αλυσίδας SPORT 2000. Το SPORT 2000 Volos αποτελεί µέρος της στρατηγικής της SPORT DEPOT (µέρος της SPORT 2000 International) να επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα.

Η έναρξη της online επιχείρησης το 2017 και η έναρξη ενός µεγάλου

καταστήµατος στη Θεσσαλονίκη τον Σεπτέµβριο του 2019 είναι µέρος αυτής της στρατηγικής.

Αποτελεί την πρώτη επένδυση τέτοιου είδους στην περιοχή, δείχνοντας την αυξανόµενη δηµοτικότητα των αθλητικών εταιρειών και ενδυµάτων µεταξύ των ντόπιων κατοίκων.

Το κατάστηµα SPORT 2000 Volos, όχι µόνο προσφέρει µία ευρεία γκάµα των τελευταίων συλλογών παγκοσµίως γνωστών εταιρειών όπωw adidas, Nike, Puma, Jordan και Under Armour, αλλά βρίσκεται και σε µια ελκυστική τοποθεσία στην κεντρική εµπορική ζώνη της πόλης. Αυτή η τοποθεσία όχι µόνο διευκολύνει την πρόσβαση των πελατών, αλλά συµβάλλει στην επίδραση και την αναγνωρισιµότητα του brand.

Το γεγονός ότι ο δικαιοδόχος είναι ένα καθιερωµένος λιανοπωλητής αθλητικών ειδών, µε πάνω από 30 χρόνια εµπειρίας στον κλάδο υπογραµµίζει τη σοβαρότητα της επένδυσης και τη δέσµευση για ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών.

Η επιλογή του τοπικού επιχειρηµατία να ενταχθεί στον όµιλο τη SPORT 2000 International αποτελεί ένα ξεκάθαρο σηµάδι της πίστης στο brand και στη µελλοντική επιτυχία του καταστήµατός του.

Η συνεργασία µε franchise συνεργάτες είναι ένα σηµαντικό στοιχείο που δίνει τη δυνατότητα στου τοπικούς επιχειρηµατίες να συµµετέχουν στην επιτυχημένη επιχείρηση τη SPORT 2000 International.

Επιπλέον, το γεγονός ότι οι κανόνες της συνεργασίας franchise επιτρέπουν στους εµπόρους να διατηρήσουν και να χρησιµοποιήσουν το δικό του brand ή να ενταχθούν πλήρως στο brand τη SPORT 2000, δείχνει την ευελιξία και την ατοµική προσέγγιση τη εταιρείας προ του συνεργάτες της.

Keywords
Αναζητήσεις
neo-katastima-sport-2000-sto-volo--othisi-sto-athlitiko-lianiko-eborio.htm
Τυχαία Θέματα