«Στο σφυρί» η έπαυλη του Freddie Mercury για 30 εκατ. ευρώ

15:57 28/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το σπίτι, στο οποίο ο θρυλικός ροκ σταρ Freddie Mercury έζησε και δημιούργησε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, βγαίνει στο σφυρί για 30 εκατ. δολάρια. Η έπαυλη  βγαίνει προς πώληση για πρώτη φορά από τη δεκαετία του ’80.

Ο θρυλικός τραγουδιστής πλήρωσε 500.000 λίρες μετρητά για να αποκτήσει το ακίνητο το 1985, ωστόσο

η αξία του έχει αυξηθεί εξήντα φορές από τότε.

Το σπίτι αυτό που λειτουργούσε σαν ησυχαστήριο για τον Freddie Mercury, κληρονόμησε η φίλη του Μαίρη Όστιν, 72 ετών σήμερα, η οποία καταγγέλλεται πως πουλάει την περιουσία του για προσωπικό της όφελος.

Το Garden Lodge έχει γίνει ιερό για τους θαυμαστές του από όλο τον κόσμο, οι οποίοι είναι γνωστό ότι αφήνουν μηνύματα για τον εκλιπόντα μουσικό στην μπροστινή πύλη.

Μεταξύ των όσων αντέδρασαν στη δημοπρασία και ήταν και ο κιθαρίστας των Queen, Μπράιαν Μέι, ο οποίος επεσήμανε: «Τα πιο οικεία προσωπικά αντικείμενα του Φρέντι, και τα γραπτά που ήταν μέρος αυτού που μοιραζόμασταν τόσα χρόνια, θα βγουν στο σφυρί, για να πωληθούν σ’ αυτόν που θα δώσει τα περισσότερα και να χαθούν για πάντα. Δεν μπορώ να το παρακολουθήσω. Για εμάς, τους πιο στενούς του φίλους και την οικογένειά του, είναι κάτι πολύ λυπηρό».

Keywords
Αναζητήσεις
sto-sfyri-i-epavli-tou-freddie-mercury-gia-30-ekat-evro.htm
Τυχαία Θέματα