Στον ολετήρα Τζήμερου το «ντεκολτέ» της Τζώρτζιας Κεφαλά

10:09 5/7/2023 - Πηγή: Emea.gr

Το ότι θα έρχονταν η μέρα που θα αποτελούσαν πολιτική είδηση σεξιστικά σχόλια τυχάρπαστων «διακονιάρηδων εφήμερης δημοσιότητας» (όπως πολύ προφητικά τους συνόψισε υπό αυτόν τον τίτλο ο πρόεδρος της Βουλής) για το όλον ή το ολίγον ακάλυπτον μπούστο μίας εκλεγμένης εκπροσώπου του λαού στη Βουλή, μόνον την χλεύη μπορεί να προκαλεί κάθε αξιοπρεπή δημοσιολόγου και σχολιαστή.

Ο λόγος για τη νέα επίθεση του πολιτευτή Θάνου Τζήμερου μέσω αναρτήσεων

του στο Twitter, τις οποίες έσπευσε να ανακαλέσει στρέφοντας τα πυρά του κατά των ΜΜΕ κάνοντας λόγο για «βιομηχανίες λάσπης» και «fake news».

Μετά την δημοσιοποίηση του συμβάντος σε τηλεοπτική εκπομπή η Τζώρτζια Κεφαλά απάντησε: «Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Το αν το ντεκολτέ ή τα κίτρινα μαλλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

Οι επίμαχες «fake» αναρτήσεις Τζήμερου

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;» έγραψε ο Θάνος Τζήμερος στο Twitter με τα hashtag #Βουλη #Ντροπη, ανεβάζοντας τη φωτογραφία της Βουλευτίνας της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζιας Κεφαλά.

Και συνέχισε με νέα ανάρτηση: «Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει» απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί;» συνέχισε απαντώντας σε ένα από τα σχόλια που δέχθηκε.

«Προφητική» η νουθεσία Τασούλα

Μοναδική αχτίδα αισιοδοξίας είναι ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν εκτός του λίκνου της Δημοκρατίας, γιατί εντός του -σχεδόν προφητικά-  δήλωσε άγρυπνος διώκτης «θεσμικών ακροβασιών και ακροτήτων» ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας.

«Σας καλώ να συμβάλετε ώστε η Βουλή να αποτελέσει το γόνιμο εργαστήρι της πολιτικής σύνθεσης που θα σπρώχνει τα πράγματα προς τα εμπρός» είπε απευθυνόμενος στην οκτακομματική εθνική αντιπροσωπεία.

«Κανείς να μην καταδεχθεί να γίνει διακονιάρης εφήμερης δημοσιότητας με εύκολους και θορυβώδεις τρόπους. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει η απρόσκοπτη λειτουργία του κοινοβουλίου και η ανεμπόδιστη διεξαγωγή των εργασιών του».

«Εγώ θα διαφυλάξω την απρόσκοπτη λειτουργία του κοινοβουλίου και θα διευκολύνω την αποστολή μας. Είμαι βέβαιος ότι σε αυτή την αποστολή δεν θα είμαι μόνος» κατέληξε.

Keywords
Αναζητήσεις
ston-oletira-tzimerou-to-ntekolte-tis-tzortzias-kefala.htm
Τυχαία Θέματα