ΤΖΟΚΕΡ: Οι παίκτες διεκδικούν έως και 1,8 εκατ. ευρώ την Τρίτη

Το ΤΖΟΚΕΡ, που έκανε την Κυριακή «πρεμιέρα» με τη νέα του μορφή, μοιράζει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη στους παίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν 1,8 εκατομμύρια ευρώ στην πρώτη κατηγορία.

Στην κλήρωση της Κυριακής αναδείχθηκαν οι δύο πρώτοι τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία, οι οποίοι κέρδισαν από 100.000 ευρώ. Τα δύο δελτία είχαν

κατατεθεί στο Παλαιό Φάληρο Αττικής και στον Κρόκο Κοζάνης.

Σημειώνεται ότι στο ανανεωμένο παιχνίδι του ΟΠΑΠ, τα τυχερά 5άρια κερδίζουν πλέον από 100.000 ευρώ για κάθε επιτυχία σε κάθε κλήρωση, ενώ το ποσό που θα διεκδικούν οι παίκτες στην 1η κατηγορία θα ξεκινάει από τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, αντί για 600.000 ευρώ, όπως ίσχυε μέχρι πρόσφατα.

Οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ συνεχίζουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00, ενώ μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Υπενθυμίζεται ότι με τη νέα μορφή του ΤΖΟΚΕΡ, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών. Επιπλέον, μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

Keywords
Αναζητήσεις
tzoker-oi-paiktes-diekdikoun-eos-kai-18-ekat-evro-tin-triti.htm
Τυχαία Θέματα