Βιβλιοπαρουσίαση: «Ποτέ στη μέση»

Ύστερα από μια θητεία ζόρικης αστυνόμευσης στους τραχείς δρόμους του Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Κρις Βος αποφάσισε να ενταχθεί στην ομάδα του FBI. Η επαγγελματική του πορεία θα αρχίσει να έχει μια αισθητή αλλαγή, καθώς θα αναλάβει να διαχειριστεί μια σειρά από κρίσιμες έκτακτες καταστάσεις. Οι νέες του «υποχρεώσεις» τον έφεραν πρόσωπο με πρόσωπο με απαγωγείς, ληστές τραπεζών, αρχηγούς συμμοριών και τρομοκράτες.

Το «Ποτέ στη Μέση» αποτελεί μια προσωπική κατάθεση

εμπειρίας και σοφίας, θα μπορούσαμε να πούμε, που μας δίνει μια δυνατή επίγευση από τα δυσκολα σημεία της ανθρώπινης επικοινωνίας και των σοβαρών διαπραγματεύσεων.

Διαβάστε εδώ την τελευταία Business Voice

Ο Κρις Βος, μας επιβεβαιώνει πως τα πάντα γύρω μας τίθενται υπό αμφισβήτηση και επομένως υπό διαβούλευση. Από το πως θα ζητήσεις αύξηση στην εργασία σου, το πως θα πείσεις το παιδί σου να κοιμηθεί νωρίς, μέχρι το πως θα πείσεις την παρέα σου πως πρέπει να πάτε εκεί που προτείνεις το Σάββατο βράδυ.

Με έναν ευχάριστο ρυθμό και ενδιαφέρον τρόπο, το βιβλίο εισέρχεται στον κόσμο και στη φιλοσοφία που αντιμετωπίζονται οι υψηλής κυριότητας διαπραγματεύσεις.

Γυρίζοντας τις σελίδες, ξεδιπλώνονται εννέα κλειδιά, εννέα βασικές αρχές που οδήγησαν τον Κ.Βος και τους συναδέλφους του να επιτύχουν διαπραγματεύσεις, οι οποίες αφορούσαν ανθρώπινες ζωές.

Συνδυάζοντας προσωπικές πληροφορίες από αληθινές υποθέσεις επιδιώκει να ‘’εκπαιδεύσει’’ όχι μόνο επαγγελματίες των αστυνομικών διευθύνσεων, αλλά και όλους εμάς, απλούς πολίτες με σκοπό να διεκδικήσουμε την καλύτερη δυνατή λύση στα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν. Ο κύριος Βος, μας συμβουλεύει για παράδειγμα να μην ξεκινάμε μια προσωπική διαπραγμάτευση με άρνηση γιατί θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

Διαβάστε εδώ την τελευταία Business Voice

Όταν αφήνουμε τον συνομιλητή μας να αναπτύξει την διαφωνία του πλήρως και τον προβληματισμό του, δίνοντας έτσι, χώρο στην ανάπτυξη της εμπιστοσύνης και κατανόησης προς τη «δική μας πλευρά».

Ο διάλογος αποτελεί το βασικότερο εργαλείο σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση και εκτός από το ότι κερδίζουμε περισσότερες πιθανότητες να διεκδικήσουμε αυτό που επιθυμούμε, αναπτύσσουμε παράλληλα τις δεξιότητές μας, την αντίληψη και την αυτοπεποίθησή μας.

Ο συγγραφέας Κρις Βος, πέρα από το βιβλίο έχει παραδώσει διαλέξεις σε μια σειρά από πανεπιστήμια και επιδιώκει να μυήσει τους αναγνώστες, αλλά και ακροατές στη λογική του ότι, κατά τη διάρκεια μιας διαπραγμάτευσης τα «θέλω» μεταξύ των συνομιλητών είναι πάντοτε ισότιμα.

Συγγραφέας: Chris Voss
Εκδότης : Key Books
Αριθμός Σελίδων: 336
ISBN:9786185724290

Διαβάστε εδώ την τελευταία Business Voice

Keywords
Αναζητήσεις
vivlioparousiasi-pote-sti-mesi.htm
Τυχαία Θέματα