Alba Galocha, η νέα μούσα της Tezenis

Η TEZENIS παρουσιάζει το μοντέλο Alba Galocha - fashion blogger, ως το νέο style icon του brand για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012-13.
Η Alba Galocha είναι η μούσα που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της TEZENIS για τη σεζόν φθινόπωρο/Χειμώνας 2012-13. Πίσω από το φωτογραφικό φακό ήταν ο Jonathan Miller
που αποτύπωσε στις εικόνες του τη φρεσκάδα, την απλότητα, το σύγχρονο και trendy look που εκφράζει το ιταλικό brand. H Alba ως γνήσιο it girl μας συστήνει μια μεγάλη ποικιλία από εσώρουχα, συνδυασμένα με ρούχα casual –από παντελόνια, cardigans και jackets μέχρι αξεσουάρ: μαντήλια, ζώνες, καπέλα, πασμίνες ακόμη και βραχιόλια. Κομμάτια που διατίθενται σε αρκετά διαφορετικά prints: πουά, floral, αστέρια. Prints που ταιριάζουν τόσο με minimal stylings όσο και με lurex υφές. Πρόκειται για μια συλλογή που συνδυάζει το glamour ύφος με το νεανικό πνεύμα προτείνοντας έτσι πολλές funky στυλιστικές λύσεις στις νεαρές fashionistas.
ALBA GALOCHA
H 22χρονη Alba Galocha κατάγεται από την Ισπανία, γεννήθηκε στην Galicia και ζει στην Μαδρίτη. Έχει φωτογραφηθεί για μεγάλα περιοδικά όπως Cosmopolitan, Marie Claire, Instyle, Nylon Japan. Η Alba είναι ένα μοντέλο με μοναδικό στυλ που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στον κόσμο των bloggers. Mάλιστα, η Vogue Spain έχει αγκαλιάσει το blog της Tea Time, το οποίο και είναι ανεβασμένο στο site της ισπανικής Vogue, vogue.es
INFO: TEZENIS
Το brand TEZENIS λανσαρίστηκε το 2003. Κυριάρχησε στην αγορά ως το νεανικό, κοσμοπολίτικο και trendsetting brand της εταιρείας Calzedonia Group. Σήμερα, διαθέτει ενα πολυάριθμο δίκτυο διανομής με περίπου 400 καταστήματα, σε περισσότερες από 16 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιταλίας. Η ΤΕΖΕΝΙS ξεχωρίζει με τις νεανικές, fun προτάσεις της σε εσώρουχα, easy wear και beach wear για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Η basic αλλά και fashion συλλογές της ΤΕΖΕΝΙS, εμπλουτίζονται με νέα σχέδια, σε εβδομαδιαία βάση. Τέλος, οι συλλογές TΕΖΕΝΙS κερδίζουν τις εντυπώσεις όχι μόνο για την μεγάλη ποικιλία τους αλλά και για την ποιότητα και τις ανταγωνιστικές τιμές τους.
Keywords
Τυχαία Θέματα