INTIMISSIMI LINGERIE FALL/WINTER 2012-13


SWEET AUTUMN


H συλλογή εσωρούχων της INTIMISSIMI για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2012-13 αποτελεί έναν ύμνο στη θηλυκότητα και το ρομαντισμό. Αιθέρια σχέδια, prints, κεντήματα και δαντέλες με retro look εκφράζουν τη διάθεση για αποπλάνηση με ρομαντικό χαρακτήρα. 
Η χρωματική παλέτα διαθέτει αποχρώσεις όπως απαλό ροζ, ιριδίζων γαλάζιο, vintage
πράσινο αλλά και χρώματα εμπνευσμένα από την ανατολή του ήλιου που συνδυάζονται αρμονικά με τις χροιές της νυχτερινής ατμόσφαιρας όπως είναι το σκοτεινό ντένιμ και το smoky γκρι. 



LEATHER CAPSULE COLLECTION

H νέα άφιξη της σεζόν δεν είναι άλλη από την capsule collection με βασικό υλικό το γνήσιο δέρμα. Πρόκειται για μια lingerie σειρά που περιλαμβάνει super-sexy σχέδια στολισμένα με λαμπερές λεπτομέρειες- κοσμήματα. Eσώρουχα με ακαταμάχητη γοητεία που παίζουν αληθινό πρωταγωνιστικό ρόλο στη lingerie γκαρνταρόμπα και πωλούνται αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα INTIMISSIMI.

SEXY LUXURYΣοφιστικέ αισθησιαμός χαρακτηρίζει τη συλλογή Christmas. Sexy διαφάνειες, μεταξωτά, πέρλες, κομψά κεντήματα και γιορτινές κόκκινες αποχρώσεις ιδανικές να υποστηρίξουν την party season. Moναδικά και τα σχέδια σε βελούδο με μια δόση δαντέλας για πιο θεατρικά vibes και lingerie εμφανίσεις που δεν περνάνε απαρατήρητες.
LADY CHIC
Όταν ο στόχος είναι να αποπλανήσεις το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου χωρίς όμως να νιώθεις ότι προδίδεις το σοφιστικέ στυλ σου, επιλέγεις σχέδια με έμφαση σε πολύτιμες λεπτομέρειες: υπερκομψες δαντέλες και chic χρώματα που αγκαλιάζουν το σώμα κι υπογραμμίζουν την μοντέρνα σεξουαλικότητα. Βaby-dolls και lingerie σετ σε κλασσικές αποχρώσεις όπως μαύρο κι απαλό ροζ που συνδυάζονται άψογα με πιο έντονα χρώματα. Ιδανική επιλογή για τη γυναίκα που θέλει να διατηρεί τη θηλυκότητά της με μια δόση glamour και το χειμώνα.
Keywords
Τυχαία Θέματα