SOS! Γυναίκα στο αστικό!

Τι θα λέγτε να πιάσουμε για λίγο το θέμα γυναίκες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Βασικά όμως, επειδή στην πόλη που σπουδάζω έχουμε μόνο αστικά λεωφορεία και επειδή σε ταξί έχω ορκιστεί να μην ξαναμπώ, θα ασχοληθώ με τη γυναίκα στο αστικό!
Κείμενο: Κώστας Κουτσιαντζής

Ποιος δεν έχει σκεφτεί να πηδήξει από το παράθυρο του λεωφορείου ενώ αυτό κινείται, έχοντας δίπλα του κοπέλα να μιλάει στο τηλέφωνο (κλασσικά) με φίλη της, πάντα με
hands free και κάθε φράση της να την τελειώνει με το ρε βλάκα ή ρε μαλ*κα; Ή έστω να ρίξει αυτή έξω από το παράθυρο;
Ποιός δεν είχε ποτέ την απορία γιατί όλες λένε «κλείσε, κατεβαίνω και σε παίρνω πάλι»; Δηλαδή κοπέλα μου δεν μπορείς να κάνεις δύο δουλειές ταυτόχρονα; Να ακούς να σου μιλάνε και να κατέβεις από την πόρτα;
Όταν το μεσημέρι ή το βράδυ γυρνάμε από τη σχολή σπίτια μας και είμαστε κομμάτια από την κούραση γιατί δεν έχω κοιμηθεί το προηγούμενο βράδυ και τυχαίνει να σε κοιτάξω στο αστικό άγνωστη συμφοιτήτριά μου, δε σημαίνει ότι σε γουστάρω! Είμαστε σε ένα τετραγωνικό μέτρο 4 άτομα, λογικό δεν είναι να ρίξω ένα βλέμμα δεξιά αριστερά; Αν κλείσω τα μάτια μου θα κοιμηθώ.
Και αυτά φίλοι μου γίνονται όταν είναι μία κοπέλα μόνη της. Όταν είναι πολλές, βγάζω γέλιο. Σίγουρα τότε θα μιλάνε για το facebook, τα like του Μήτσου και το add του Γιώργη, χωρίς να αλλάξουν θέμα σε όλη τη διαδρομή. Δηλαδή πριν 5 χρόνια που δεν υπήρχε facebook, τι κάνατε στη ζωή σας;Και αν δεν είναι το θέμα τους το facebook, τότε λένε για το χθεσινό βράδυ, που όλως τυχαίως έγιναν χάλια (μια γυναίκα γίνεται χάλια με 2 μπύρες και ένα σφηνάκι τεκίλας), τι φορούσαν, ποιός την έπεσε σε ποιά, ποίος κέρασε ποιά, ο θεός που ήταν στο μπαρ και ο ημίθεος dj.
Και κάτι τελευταίο. Όταν θα δω γυναίκα να έχει το εισιτήριο στο χέρι της και όχι κάπου χωμένο στην τσάντα θαλάσσης που κουβαλά μαζί της, ψάχνοντάς το απο τη στιγμή που μπαίνει στο λεωφορείο μέχρι τη μεθεπόμενη στάση για να το βρει και να το χτυπήσει, θα την αρπάξω και θα τη φιλήσω.Εδώ και τώρα διαχωρισμός ανδρικών και γυναικείων λεωφορείων! Γιατί οι ομάδικες αυτοκτονίες των ανδρών επιβατών δε βλέπω να αργούν.
Keywords
Τυχαία Θέματα