«Mαγεύουν» και στο Mountain Bike τα πράσινα πετάλια

Την πρώτη και την τρίτη θέση κατέλαβαν αθλητές του Παναθηναϊκού στην κατηγορία masters σε αγώνες Mountain Bike που διεξήχθησαν στον Υμηττό...
Κάθε σαββατοκύριακο και καλύτερα τα πάνε τα «πράσινα πεντάλ». Το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκού εμφανίζεται κάθε φορά και καλύτερ. Αυτή τη φορά οι διακρίσεις ήρθαν στο απαιτητικό Mountain Bike σε αγώνες πολύ δύσκολης διαδρομής
στον Υμηττό.

Η παρουσία των αθλητών του Τριφυλλιού ήταν –ως συνήθως- δυναμική στους αγώνες της 8ης χωμάτινης ανάβασης Υμηττού, που συνδιοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «Θησέας» και η αλυσίδα ποδηλατικών καταστημάτων Worldofbike Shop .

Ο αγώνας ήταν της μορφής XCT (ατομική χρονομέτρηση ανάβασης από σημείο σε σημείο). Η διαδρομή ήταν 17 χιλιόμετρα, εκ των οποίων το 95% ήταν δάσος και μονοπάτια και μόλις 5% άσφαλτος.

Πήραν μέρος ποδηλάτες όλων των ηλικιών. Άνδρες, γυναίκες, έφηβοι, νεανίδες, παίδες, κορασίδες, Masters ανδρών και Hobby (Ανδρών 17-29, Μάστερς 30+, Γυναικών 17-29).

Ο αγώνας περιλαμβάνονταν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και έδινε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Για τον Παναθηναικό ετρεξαν οι Δημήτρης Δημουλάς, Μιχάλης Παπασάββας (Masters) και Κωστής Ξηρογιάννης (ανδρών). Συνολογικά αγωνίστηκαν περισσότεροι από 90 αθλητές.

Ένα τεχνικό πρόβλημα άφησε από νωρίς εκτός αγώνα τον Κωστή Ξηρογιάννη, όμως οι Παπασάββας και Δημουλάς κατάφεραν και χάρισαν στον σύλλογο την πρώτη και την τρίτη θέση στην κατηγορία Masters.
ACHAEAN GENERATION
Keywords
Τυχαία Θέματα