Άλλος ένας διαιτητής των «στημένων» στο δρόμο για το... αήττητο

Ποιος είναι διαιτητής Καλογερόπουλος που θα σφυρίξει το ματς του ΟΣΦΠ με τη Βέροια. Ο Στυλιάρας στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός...
Ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία θα σφυρίξει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με το Λεβαδειακό. Για τον διαιτητή να σημειώσουμε πως σφύριζε
στη μεγάλη κατηγορία πριν από έξι (!) χρόνια (το 2005) και είναι απορίας άξιο πώς κρίθηκε το καλοκαίρι του 2011 ότι πρέπει να επανέλθει…

Όσον αφορά τον… αήττητο Ολυμπιακό που θέλει να διευρύνει το σερί του, θα υποδεχτεί τη Βέροια και το ματς θα διαιτητεύσει ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, το όνομα του οποίου (καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί πλέον) βρίσκεται στη δικογραφία του σκανδάλου των στημένων αγώνων.

«Στις 10/4/2011 ο Τσακογιάννης επικοινωνεί με τον Ηλία Φυντάνη, αστυνομικό και προπονητή της Παναχαϊκής, ο οποίος του λέει ότι με τις δικές του γνωριμίες και με τη βοήθεια του διαιτητή, Χαράλαμππου Καλογερόπουλου, επίσης αστυνομικού, βοήθησε την ομάδα της Παναχαϊκής στον αγώνα με την Κόρινθο, χωρίς, όμως, να το γνωρίζει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας».

Αυτά τα λόγια γράφει το διαβιβαστικό έγγραφο που έστειλε η Ασφάλεια στην Εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, η οποία άσκησε ποινική δίωξη προς τους εμπλεκόμενους, ανάμεσά τους και ο διαιτητής Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.

Ο ρέφερι του συνδέσμου Αθηνών κατηγορήθηκε με τα αδικήματα της δωροδοκίας και δωροληψίας, για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, παράνομο στοίχημα, ξέπλυμα βρόμικου χρήματος κατά περίπτωση! Σύμφωνα με τη δικογραφία, το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην ομάδα των κατηγορούμενων που προέκυψε ότι έπαιζαν πολλά λεφτά σε παράνομο στοίχημα.

Μπορεί η τότε εισαγγελέας του τομέα των οικονομικών εγκλημάτων να άσκησε ποινική δίωξη προς τον διαιτητή, όμως προφανώς κάτι περισσότερο ήξεραν οι αθλητικοί εισαγγελείς της ΕΠΟ που ακολούθως τον έβγαλαν... λάδι.

Έτσι, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος τον απάλλαξε από την υπόθεση των στημένων αγώνων, καθώς έκρινε πως τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή και πως δεν προέκυπτε δωροδοκία του στο παιχνίδι Κόρινθος – Παναχαϊκή.
Keywords
Τυχαία Θέματα