Αν χρειαζόταν... θα το έβαζε ο Σπάθας

Στο ντεμπούτο του στον κόκκινο πάγκο ο Μίτσελ ένιωσε για καλά τι θα πει Ολυμπιακός και σίγουρα γέμισε από ικανοποίηση…
«Ο Ολυμπιακός να κερδάει και οι άλλοι να πάνε να γ…». Ο γιος Σπάθας έκανε σίγουρα περήφανο τον πατέρα του, με μία διαιτησία βγαλμένη από τις πιο μαύρες σελίδες της Παράγκας.

Ο Ολυμπιακός απλώς
ΕΠΡΕΠΕ να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο του Μίτσελ και τελικά τα κατάφερε με γκολ στις καθυστερήσεις, αφού πρώτα ο ρέφερι είχε τινάξει το ματς στον αέρα.

Ο Σανκαρέ αποβλήθηκε με δύο «τραβηγμένες» κίτρινες κάρτες. Με (ανύπαρκτα) φάουλ ο Ολυμπιακός έπαιρνε συνεχώς την κατοχή της μπάλας. Επιθέσεις του Αστέρα κόβονταν με (ανύπαρκτα) οφσάιντ. Η ομάδα της Τρίπολης δέχτηκε πέντε κίτρινες κάρτες και ο ΟΣΦΠ μία (ο Βλαχοδήμος). Οι παίκτες των Πειραιωτών αφού κατάλαβαν... τι έπαιζε βουτούσαν συνεχώς σαν δύτες και έμεναν ατιμώρητοι. Το παιχνίδι ανά διαστήματα ξέφευγε με «τσαμπουκάδες» και με τον Σπάθα αμήχανο παρατηρητή.

Πριν λίγες εβδομάδες ο διαιτητής Βοσκάκης περίμενε μέχρι το 97' για να σκοράρει η ομάδα του Πειραιά. Σήμερα ο Σπάθας έδωσε πέντε λεπτά καθυστερήσεων. Σκόραρε ο Μήτρογλου στο 93', φαγώθηκε όλος σχεδόν ο υπόλοιπος χρόνος με πανηγύρια και το σφύριγμα της λήξης ακούστηκε πριν καν συμπληρωθούν τα πέντε λεπτά!
Keywords
Τυχαία Θέματα