Απαίτηση κοινού: Εκατό!

Εύκολη επικράτηση 102-72 επί του Κολοσσού Ρόδου. Το 2-0 έκανε ο Παναθηναϊκός στους ημιτελικούς...
Ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο μπάσκετ, όσο χρειάστηκε, κέρδισε εύκολα με 102-72 τον Κολοσσό Ρόδου και έκανε το 2-0 στην σειρά.

Το κλίμα του παιχνιδιού ήταν πολύ ευχάριστο. Οι παίχτες και των δύο ομάδων είδαν το ματς περισσότερο ως γιορτή και παρουσίασαν μερικές πολύ όμορφες φάσεις. Έτσι κι αλλιώς, η
διαφορά δυναμικότητας ήταν τόσο μεγάλη, ώστε οι παίχτες του Ομπράντοβιτς δεν ένιωσαν να απειλούνται σε κανένα διάστημα του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ήταν κολλημένο στο 97-70 όταν η απαίτηση των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ ήταν μία: εκατό. Τα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν που είχαν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς και οι δύο πεντάδες βρήκαν νέο κίνητρο. Οι Εξάστεροι του Ζοτς πάλευαν για να φτάσουν τους 100 πόντους, ενώ οι «Ροδίτες» προσπαθούσαν με κάθε δύναμη να το αποφύγουν. Τελικά, ένα ριμπάουντ του Νικ Καλάθη και εύστοχο γκολ-φάουλ του ίδιου τριπλασίασε τα ψηφία στο σκορ του Παναθηναϊκού.

Κέρδος για τους «πράσινους» ήταν η απόδοση του Άλεξ Μάριτς, ο οποίος εξαιτίας της απουσίας του Μπατίστ πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και απέδειξε πως βρίσκει την φόρμα του την πιο ιδανική στιγμή! Όταν ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται όσο κάθε άλλη φορά.

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 23-13, 21-13,

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου, Λόγκαν, Σάτο, Π. Καλάθης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Ν. Καλάθης, Σμιθ, Καϊμακόγλου, Γιασικεβίτσιους

Κολοσσός (Φραγκιάς): Λίακοπουλος, Χάτεν, Καλαϊτζής, Πάνος, Γεωργαλής, Ασημακόπουλος, Μποϊκιν, Χαρίσης, Τσάμης, Χόμπσον, Κομποδιέτας, Αυγενικός.
Keywords
Τυχαία Θέματα