«Χτενίζει» την αγορά

Ο Παναθηναϊκός έχει στην κορυφή της λίστας του τον Ρίτσαρντ Τόμας Γκουίν, αλλά ψάχνει παράλληλα για την καλύτερη δυνατή λύση στη θέση «4».
Η απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για ενίσχυση της ομάδας, ενόψει των πλέι οφ του πρωταθλήματος είναι ειλημμένη.

Ο Μιντάουγκας Κατελίνας, που
φερόταν να βρίσκεται κοντά στο Τριφύλλι, τραυματίστηκε στο πόδι, με τη μεταγραφή του να ναυαγεί και τους «πράσινους» να στρέφονται σε άλλες λύσεις.

Το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει στα χέρια του ορισμένες περιπτώσεις παικτών και στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του Ρίτσαρντ Τόμας Γκούιν. Ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ αγωνίζεται στο Ουκρανικό πρωτάθλημα με τη Φέρο ΖΝΤU, η οποία συμμετέχει στα πλέι οφ διεκδικώντας την τρίτη θέση. Mέχρι το ερχόμενο Σάββατο, ο Γκουίν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του, αλλά από το σημείο εκείνο μπορεί να υπογράψει στο Τριφύλλι.

Ο αμερικανός πάουερ φόργουορντ (32χρ., υψ. 2.08) φημίζεται για το «φαρμακερό» του σουτ από τα 6.75. Σε 50 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα έχει μέσο όρο 14,8 πόντους (76,5% βολές, 48,8% δίποντα, 40,6% τρίποντα, 6,1 ριμπάουντ).

Ωστόσο, οι «πράσινοι» δεν έχουν καταλήξει και εξετάζουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις για ενίσχυσή τους, γνωρίζοντας πως ενδυνάμωσή τους στη θέση «4» θα τους βοηθήσει να πλησιάσουν στο μεγάλο στόχο της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα