20 μαχαιριές σε 11χρονο στο ξενοδοχείο!

09:33 15/5/2013 - Πηγή: AEK365

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 11χρονο αγόρι που βρέθηκε μαχαιρωμένο σε πάρκινγκ ξενοδοχείου στην Χερσόνησο Ηρακλείου.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το παιδάκι, ρωσικής καταγωγής, βρισκόταν στην Κρήτη μαζί με τους γονείς του για διακοπές. Κάποια στιγμή ο 11χρονος εξαφανίστηκε και οι γονείς αναστατωμένοι ανέφεραν την εξαφάνιση του.
Τελικά λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα το παιδί βρέθηκε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου έχοντας 20 μαχαιριές στον θώρακα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και λόγω της

σοβαρότητας της κατάστασης ξεκίνησε διαδικασία αεροδιακομιδής προκειμένου το μικρό αγόρι να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Η επίθεση στο παιδί έγινε στις 21:00 το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος είδε τον δράστη να προσπαθεί να του κλέψει το κινητό τηλέφωνο και το laptop. Τότε, ο δράστης άρπαξε το αγοράκι, το πήγε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου και αφού το μαχαίρωσε 11 φορές το παράτησε αιμόφυρτο.
Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν Ολλανδό υπάλληλο του ξενοδοχείου, δούλευε ως κλόουν, που φέρεται να έχει ομολογήσει ένω έχει υποδείξει το σημείο που έκρυψε το μαχαίρι. Μακροσκοπικά, η εξέταση στον 11χρονο δεν έδειξε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα