Δεύτερη ευκαιρία για το μπρέικ

Με πάθος και συγκέντρωση ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα, ώστε να φέρει τη σειρά στην Αθήνα και να διεκδικήσει την πρόκριση στο final-4 με τον κόσμο στο πλευρό του.
Αυτό που του στέρησαν την Τρίτη, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός, στη δεύτερη μάχη για τα πλέι οφ, εναντίον
της Μπαρτσελόνα (21:45, Novasports 2), θέλοντας τη νίκη που θα του επιτρέψει να τα παίξει όλα για όλα μπροστά στους οπαδούς του στην Αθήνα.

Εκτός του ότι οι «πράσινοι» έχουν πεισμώσει μετά τα γεγονότα του πρώτου προημιτελικού, επιθυμούν ταυτόχρονα να διορθώσουν τα λάθη τους, για να ισοφαρίσουν τη σειρά και θα πάρουν το πλεονέκτημα έδρας στα χέρια τους. Το Τριφύλλι έδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τη Μπαρτσελόνα, εάν όλα παιχτούν στο παρκέ επί ίσοις όροις και δεν επαναληφθεί το διαιτητικό «σκάνδαλο» του πρώτου αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει στην διάθεσή του όλα του τα «όπλα» και άπαντες να έχουν ένα ισχυρό κίνητρο για την ανατροπή.
Keywords
Τυχαία Θέματα