den arkouse to pathos

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε όσο μπορούσε κόντρα στον Φοίνικα στη Σύρο, όμως ηττήθηκε με 3-1, αφού αντίπαλός του ήταν μία αισθητά ανώτερη ομάδα.

Γλυκόπικρη ήττα αφήνει η ήττα του Τριφυλλιού από τον Φοίνικα Σύρου. Πικρή όπως είναι όλες οι ήττες, γλυκιά εξαιτίας της εικόνας του ματς, με τους παίκτες του Στέλιου Καζάζη να δείχνουν πως θα τα δώσουν όλα τη φετινή χρονιά.

Το πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός
το έχασε με 25-18, όμως αντέδρασε ιδανικά στο δεύτερο και όντας αισθητά βελτιωμένος στις υποδοχές και στις άμυνες το κατέκτησε με 27-17.

Η συνέχεια ανήκε στον Φοίνικα. Στο τρίτο σετ, οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς κεφάλι, με τον Παναθηναϊκός να ροκανίζει όσο μπορεί τη διαφορά, να φτάνει στο 24-22 και κάπου εκεί μία φάση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού (ο διαιτητής τους χρέωσε φιλέ) διαμόρφωσε το 25-22.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν εξίσου ανταγωνιστικοί μέχρι και τα μέσα του τέταρτου και τελευταίου σετ. Πόντο – πόντο πήγαιναν οι δύο ομάδες μέχρι και το 15-15. Σε εκείνο το σημείο ανέβασαν στροφές οι αντίπαλοί τους, οι «πράσινοι» πετοσφαιριστές απογοητεύτηκαν από ορισμένες αποφάσεις της διαιτησίας και κατέρρευσαν, χάνοντας με 25-22.
Keywords
Τυχαία Θέματα