Έκαναν το χρέιος τους και περιμένουν τον ΠΑΟΚ

Δεν δυσκολεύτηκαν οι νέοι του Ρότσα απέναντι στην Κέρκυρα, νίκησαν 3-1 και αναρριχήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, μία αγωνιστική πριν το τέλος.
Οι παίχτες του Παναθηναϊκού γνώριζαν πως ο ΠΑΟΚ στραβοπάτησε με την Ξάνθη και δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Μπήκαν δυνατά
στον αγωνιστικό χώρο και με τη στήριξη περίπου 150 φιλάθλων νίκησαν εύκολα την Κέρκυρα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ όταν ο Σταματάκης ντρίπλαρε όμορφα τον αμυντικό που τον μάρκαρε και με πανέμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του αντίπαλου πορτιέρο.

Το 2-0 το «έχτισαν» οι πιο έμπειροι παίχτες και αγαπημένοι και του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Φουρλάνος πάσαρε στον Μαυρία, αυτός γύρισε την μπάλα στον Μαραθιανό, ο οποίος από κοντά σκόραρε.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός τριπλασίασε τα τέρματά του και «κλείδωσε» τη νίκη. Σκόρερ ο Δώνης με κεφαλιά. Ο πιτσιρικάς χειροκροτήθηκε από τον πατέρα του βρίσκονταν (ως συνήθως) στις κερκίδες της Λεωφόρου.

Η Κέρκυρα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 με πλασέ του Γεωργακόπουλου.

Τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ. Πλέον, μετά τα σημερινά αποτελέσματα, στους παίχτες του Ρότσα κάνει και η ισοπαλία στην τελευταία αγωνιστική, όταν και η Λεωφόρος αναμένεται να έχει πολύ κόσμο που θα γιορτάσει μαζί με τους πιτσιρικάδες το πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα