Εν αναμονή σκληρών ανακοινώσεων από τον ΠΣΑΤ

Δύο φορές ο ΠΣΑΤ έβγαλε ανακοίνωση κατά του Γιάννη Αλαφούζου. Αναμένουμε ανάλογη στάση κατά της απόκρυψης των ριπλέι από τη NOVA...
Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχτηκε την «επίθεση» του ΠΣΑΤ δις, μέσω επίσημων ανακοινώσεων του Συνδέσμου. Την πρώτη φορά με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
για την «ερυθρόλευκη» NOVA, ενώ η δεύτερη ήρθε μετά τις αποκαλύψεις περί συνωμοσίας κατά του Ζεσουάλδο Φερέιρα από τον ANT1.

Αν δεχτούμε πως καλώς έπραξε ο ΠΣΑΤ σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς ήθελε να προασπίσει τα συμφέροντα του αθλητικού Τύπου της χώρας -χωρίς φυσικά να συμφωνούμε, καθώς το χαμηλότατο επίπεδο της αθλητικής δημοσιογραφίας θεωρούμε πως είναι αυτό που θα έπρεπε πρωτίστως να ενδιαφέρει τον Σύνδεσμο- τότε περιμένουμε να κρατήσει και ανάλογη στάση κατά της NOVA.

Το συνδρομικό κανάλι εχθές, σε δύο διαφορετικές μεταδόσεις, δικαίωσε πανηγυρικά τον Γιάννη Αλαφούζο. Πρώτα με την απόκρυψη του ριπλέι της σφαλιάρας οπαδού του ΟΦΗ προς τον Χάρη Μαυρία, και στη συνέχεια με δεύτερη απόκρυψη ριπλέι, αυτή τη φορά του πέναλτι που κέρδισε ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη.

Αν ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών αφήσει ασχολίαστη τη λογοκρισία - επιλεκτικότητα των ριπλέι του συνδρομητικού καναλιού εννοείται πως δεν δικαιώνει μόνο αυτούς που μιλάνε για «ερυθρόλευκη» NOVA, αλλά και αυτούς που το προχωράνε λίγο παραπέρα και κάνουν λόγο για «ολυμπιακοκρατούμενο» ΠΣΑΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα