Εβδομάδα Φώτση - Διαμαντίδη

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα «σκάσει» η μεταγραφή του Αντώνη Φώτση στον Παναθηναϊκό, καθώς και η ανανέωση του τεράστιου αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη...
Μετά την απόκτηση των Βλαδήμηρου Γιάνκοβιτς και Νίκου Παππά, ο Παναθηναϊκός έχει άμεση προτεραιτότητα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αντώνη Φώτση και την ανανέωση του συμβολαίου του μεγαλύτερου ευρωπαίου μπασκεμπολίστα, του Δημήτρη Διαμαντίδη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal".

Ο σπουδαίος αρχηγός του Παναθηναϊκού
δηλώνει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, πως δεν έχει τίποτε άλλο στο μυαλό του από το Τριφύλλλι και πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, ενώ τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν σκέφτονται την ομάδα χωρίς τον αρχηγό της, οπότε αυτό που απομένει είναι η τελευταία συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συμφωνηθούν οι όροι και η διάρκεια του συμβολαίου και να υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η υπόθεση του Αντώνη Φώτση. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, προσπάθησε να φέρει τον «Μπάτμαν» τρεις φορές, ανεπιτυχώς, την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο πίσω στο Τριφύλλι, αλλά οι αξιώσεις της Αρμάνι Τζινς Μιλάνο δεν επέτρεψαν τη μετακίνηση. Ο Φώτσης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην ομάδα που ανδρώθηκε και, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει εδώ και καιρό και το μόνο που απομένει πλέον είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον 32χρονο διεθνή πάουερ φόργουορντ που θα ενισχύσει εξαιρετικά τη ρακέτα των «πράσινων».

Μαζί με τους Διαμαντίδη και Φώτση ενδέχεται να ανακοινωθεί και η παραμονή του Τζέιμς Γκιστ. Η διοίκηση της ομάδας τα έχει βρει σε όλα με τον αμερικανό άσσο, με τον Γκιστ να έχει πει εδώ και ημέρες το «ναι» στην παραμονή του στους νταμπλούχους Ελλάδος. Άλλωστε ο πάουερ φόργουορντ του Τριφυλλιού είναι τρελαμένος με την ομάδα και ήθελε εξαρχής να συνεχίσει να φορά τα πράσινα.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι υποθέσεις, οι άνθρωποι της ομάδας θα ρίξουν το βάρος στην περίπτωση του Στεφάν Λάσμε, στον οποίο έχουν κάνει ήδη μία πολύ καλή προσφορά, θέλοντας να τον ανταμείψουν για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και τη συμβολή του στο νταμπλ. Επιθυμία όλων είναι να μείνει και ο Γκαμπονέζος στην «πράσινη» οικογένεια, παρά τις καλές προτάσεις που έχει από ανταγωνίστριες ομάδες της Ευρωλίγκας.
Keywords
Τυχαία Θέματα