Φερέιρα: «Θα κάνει θραύση ο Σισοκό»

Απόλυτος ικανοποιημένος από την έλευση του Ιμπραχίμ Σισοκό στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, με τον Πορτογάλο να εκτιμά ότι "θα κάνει θραύση".

O Iμπραΐμ Σισοκό είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι για τον Παναθηναϊκό, αλλά η μεταγραφή του δεν πραγματοποιήθηκε, αφού το Τριφύλλι δε διέθετε τα 500.000 ευρώ για να ικανοποιήσει τις αξιώσεις
της Ακαντέμικα Κοΐμπρα και έτσι να καταλήγει στον Κουίνσι. Ένα χρόνο αργότερα ο διακαής πόθος του Ζεσουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως εκπληρώνεται.

Η διοίκηση των "Πρασίνων" τα βρήκε σε όλα με τη Βόλφσμπουργκ για την απόκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού με τη μορφή δανεισμού και αν όλα πάνε κατ΄ευχήν, ο νεαρός Ιβοριανός θα βρίσκεται το αργότερο μέχρι την Τρίτη (3/7) για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σαιζόν (το πρωί της Δευτέρας είναι η πρώτη συγκέντρωση).

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, μόλις πληροφορήθηκε τη συμφωνία με τους "λύκους" για τον Σισοκό έδειξε τον ενθουσιασμό του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα "κάνει θραύση", αφού πιστεύει ακράδαντα στην αξία του ιβοριανού μεσοεπιθετικού.
Keywords
Τυχαία Θέματα