Η ανάσταση του Λαζάρου (και του Παναθηναϊκού)

Επιτέλους νίκη! Με δύο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1 την Ξάνθη στα Πηγάδια.
Τρόμαξε ο Παναθηναϊκός, μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι, δέχτηκε γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, δεν ευστόχησε
σε πέναλτι λίγα λεπτά μετά, όμως με δύο τέρματα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κατάφερε και έφυγε νικητής από τα Πηγάδια.

Δύο πρόσωπα έδειξαν οι πράσινοι στην Ξάνθη. Αρχικά προβλημάτισε, καθώς τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Το γρήγορο γκολ των γηπεδούχων ήταν η φυσική εξέλιξη της εικόνας του ματς, όμως ευτυχώς γρήγορα ήρθε και η αφύπνιση.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα πίεσαν, εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκανε η ομάδα του Κωστένογλου και θα μπορούσαν να προηγηθούν αν ευστοχούσε σε πέναλτι ο Χοσέ Τοτσέ, το οποίο κέρδισε ο ίδιος.

Ό,τι δεν κατάφερε ο Ισπανός φορ (εξαιτίας της φανταστικής απόκρουσης του Βιβιανί) πέτυχε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Το 1-1 έγραψε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από όμορφη ενέργεια από τα δεξιά και ασίστ του Ζέκα.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε ο ίδιος παίκτης, με ένα πανέμορφο τέρμα. Ο Λάζαρος συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Σισοκό, ξεπέρασε σαν σταματημένο τον προσωπικό του αντίπαλο και με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος της Ξάνθης.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα