Η αβεβαιότητα της Παιανίας

Η οικογένεια έφυγε, η Παιανία μένει (και «δένει» τον Παναθηναϊκό σε ένα καθεστώς αβεβαιότητας για το μέλλον).
Η χθεσινή συμφωνία του Παναθηναϊκού με το Γιώργο Βαρδινογιάννη για την Παιανία, έναντι «τσουχτερού» ενοικίου (σύμφωνα με δημοσιεύματα, αφού δεν έχει γνωστοποιηθεί το ποσό), έγινε συμπτωματικά έναν ακριβώς χρόνο μετά τη δημοσίευση του προσυμφώνου που είχε υπογραφεί ανάμεσα σε Τζίγγερ και Γιάννη Αλαφούζο (25 Μαΐου 2012).

Η
χρήση της Παιανίας, τότε, είχε παραχωρηθεί δωρεάν στον Παναθηναϊκό μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το τι μέλλει γενέσθαι για τις εγκαταστάσεις. Ήδη είχαν πληρωθεί τεράστια -βάσει των οικονομικών συνθηκών- ενοίκια, όσο οι παίκτες παρέμεναν απλήρωτοι.

Μετά τη μεταβίβαση των μετοχών του Τζίγγερ στη ‘Συμμαχία, η χρήση της Παιανίας παραχωρήθηκε δωρεάν στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο. Ούτε και τότε έγινε γνωστό το τι προβλέπεται για το μέλλον, και έτσι φτάσαμε και πάλι στο σήμερα που τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση της οικογένειας.

Με αυτό τον τρόπο, όμως, το Τριφύλλι παραμένει «αγκιστρωμένο» στην οικογένεια, και χρόνο με το χρόνο μαθαίνει τελευταία στιγμή το αν θα πληρώνει μόνο (τα ήδη υπέρογκα) λειτουργικά έξοδα, αν θα προσθέτει στο λογαριασμό και ενοίκια, αν θα απειλείται με «έξωση» (λόγω... συνθημάτων)...

Το μόνο παρήγορο είναι η διάθεση που έχει εκφράσει ο Γιάννης Αλαφούζος να αγοραστούν οι εγκαταστάσεις ή να αναπτύξει ο Παναθηναϊκός ένα δεύτερο προπονητικό κέντρο εντός Αττικής, στο οποίο θα μετακομίσει μελλοντικά. Χωρίς βέβαια αυτό να δείχνει εφικτό, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.
Keywords
Τυχαία Θέματα