Κορυφαία σκόρερ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος η Βασιλαντωνάκη

Η Ανθή Βασιλαντωνάκη αναδείχθηκε κορυφαία σκόρερ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων και τιμήθηκε γι' αυτήν της την απόδοση. Συγχαρητήρια από Μακρόπουλο.
Η διαγώνιος του Παναθηναϊκού, Ανθή Βασιλαντωνάκη, αναδείχθηκε κορυφαία σκόρερ του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κορασίδων και μετά την απονομή της τιμητικής πλακέτας, μαζί με τις υπόλοιπες κορυφαίες η διεθνής παίχτρια του Παναθηναϊκού
δύσκολα έκρυβε τον ενθουσιασμό της:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την διάκριση… Δεν την περίμενα, αλλά μάλλον «έφταιξαν» σε αυτό οι 30 πόντοι που πέτυχα σήμερα. Χωρίς όμως τη βοήθεια των συμπαικτριών μου δεν θα το πετύχαινα κι έτσι αφιερώνω αυτό το έπαθλο σε όλη την ομάδα».

Να σημειωθεί ότι η Εθνική ομάδα εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ταϋλάνδης (Νακόν Ρατκασίμα,26 Ιουλίου-4 Αυγούστου), χάρη και στην εξαιρετική απόδοση της διαγωνίου του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκπροσωπήθηκε και από τη Μαρία Σωτηρίου.

Με ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συνεχάρη τόσο τις «πράσινες» Βασιλαντωνάκη και Σωτηρίου, όσο και τις υπόλοιπες αθλήτριες της Εθνικής Κορασίδων.

«Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο., Αχιλλέας Μακρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στις διεθνείς αθλήτριές του, Ανθή Βασιλαντωνάκη και Μαρία Σωτηρίου, καθώς επίσης και σε ολόκληρο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των κορασίδων για την 5η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα».
Keywords
Τυχαία Θέματα