Κουβέντα για την ιδιοκτησία ο Καμίνης!

Απέφυγε μαεστρικά να απαντήσει ο Καμίνης πού ανήκει η Λεωφόρος, ενώ ο Αλαφούζος είπε πως δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να γεμίσει γήπεδο 40.000 θέσεων...
- «Σε ποιον ανήκει το γήπεδο του Παναθηναϊκού;»
- «Δεν έχει σημασία αυτό το πράγμα»!

Μάλιστα!Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Καμίνη, δημάρχου της Αθήνας, για το ερώτημα που «καίει» όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
«Δεν έχει σημασία αυτό πράγμα»!

Γιάννης Αλαφούζος και Γιώργος Καμίνης βρέθηκαν στο ίδιο πάνελ, στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «ΔΙΚΗ». Οι απαντήσεις όμως, ειδικά του δημάρχου, περισσότερο προεκλογικό λόγο πολιτικών θύμιζαν, καθώς η ουσία έμεινε εκτός πλάνου.

Ο Γιώργος Καμίνης τόνισε αυτό που γνωρίζουν όλοι, δηλαδή πως η χρήση της Λεωφόρου ανήκει εσαεί στον Παναθηναϊκό, όμως όταν ρωτήθηκε σε ποιον πιστεύει πως ανήκει το γήπεδο προτίμησε να μην απαντήσει και άλλαξε θέμα!

Ακολούθως, ο δήμαρχος μίλησε για το σχέδιο εμπορικής συμφωνίας και για το ενοίκιο που θα υποχρεούται να πληρώνει ο Παναθηναϊκός για μεγάλο διάστημα στον επενδυτή, ο οποίος αναζητείται.

Σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα, τόνισε πως πράγματι δημιουργεί προβλήματα στον Παναθηναϊκό και κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να βρεθεί η «χρυσή τομή», καθώς όπως επεσήμανε αν το ΣτΕ μπλοκάρει το Προεδρικό Διάταγμα τότε θα ξεκινήσουν όλα από την αρχή και θα δυσκολευτεί να βρεθεί επενδυτής…

Τέλος, διέψευσε το γεγονός πως ο Ερασιτέχνης ζήτησε συνάντηση μαζί του και αυτός αρνήθηκε ή προέβη σε υπεκφυγές.

Γήπεδο σε… μέτρα Παναθηναϊκού – Ζημιογόνο το ΟΑΚΑ

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για το νόμο Μπιρμπίλη, που δεν προβλέπει ποδοσφαιρικό γήπεδο στον Παναθηναϊκό και που του απαγορεύει να κάνει τα απαραίτητα έργα για να επιστρέψει στη Λεωφόρο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε πως ευθύνες βαραίνουν και διοικήσεις του Παναθηναϊκού, ενώ υπογράμμισε πως θα απευθυνθεί στην πολιτεία για να λυθεί το ζήτημα.

Σχετικά με την χρήση του ΟΑΚΑ αποκάλυψε πως είναι ζημιογόνα για τον Παναθηναϊκό, κάτι που κάνει επιτακτική την επιστροφή στη Λεωφόρο από τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η βόμβα όμως έπεσε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όταν μίλησε για το νέο γήπεδο:

«Ο Παναθηναϊκός τη νέα εποχή δεν μπορεί να γεμίσει γήπεδο 40-45.000 θέσεων», είπε ο Γιάννης Αλαφούζος, χαρακτήρισε ένα μεγάλο γήπεδο ως πολυτέλεια, ενώ σχετικά με τον κατασκευαστή τόνισε πως ο ΑΚΤΩΡΑΣ έχει το πλεονέκτημα. Προφανώς ξέχασε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πως όταν η ομάδα είχε παίκτες επιπέδου Παναθηναϊκού στο ρόστερ του, όχι σε κάποιο μακρινο παρελθόν, αλλά πριν λίγά μόλις χρόνια, έκανε ρεκόρ πωλήσεων στα διαρκείας και δεν δυσκολευόταν να γεμίσει το ΟΑΚΑ στα μεγάλα ματς.

Μίλησε ακόμα για το ενδεχόμενο να χτιστεί σε… δύο φάσεις το νέο γήπεδο, με το αρχικό στάδιο να περιλαμβάνει μόλις 25.000 θέσεις! Ξεκαθάρισε ωστόσο πως προτιμάει να κατασκευαστεί γήπεδο 30-35.000 θέσεων εξαρχής.

Σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα των έργω
Keywords
Τυχαία Θέματα