Ο Τζίγγερ και οι... ολυμπιακοί κύκλοι

Η δικαιολογία των κύκλων του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την αγωγή στον Βγενόπουλο και η υπενθύμιση της πραγματικότητας...
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης τοποθετείται εδώ και καιρό μέσω «κύκλων». Οι κύκλοι, λοιπόν, του Τζίγγερ εξήγησαν σήμερα στον Sentra (ιδιοκτησίας Μπόμπολα, συνεταίρου του Τζίγγερ) τον λόγο που ο μεγαλομέτοχος μήνυσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο
με καθυστέρηση μισού χρόνου!

Ο άνθρωπος που ανακάλυψε πως οι μετοχές «παρκάρονται» και έφερε την επανάσταση στον κόσμο των επιχειρήσεων, ισχυρίζεται (μέσω των... κύκλων του) πως για 6 μήνες δεν μήνυε τον «Βγενό» γιατί ο Παναθηναϊκός πήγαινε για πρωτάθλημα. Πίστευε πως με μία τέτοια κίνηση μπορούσε χαλάσει το καλό κλίμα που επικρατούσε, όσο η ομάδα ήταν πρώτη στη βαθμολογία.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τζίγγερ, ή για την ακρίβεια σύμφωνα με τους κύκλους του, οι ποδοσφαιριστές του Φερέιρα, αλλά και ο ίδιος ο προπονητής, μόλις μάθαιναν πως μηνύθηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα τους κόβονταν τα πόδια. Πού να παίξουν μπάλα μετά!

Ωστόσο, αν πράγματι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ενδιαφερόταν έστω και στο ελάχιστο για το πρωτάθλημα Ελλάδος θα είχε κάνει πολύ πιο απλά πράγματα. Το greenzone.gr τα υπενθυμίζει:
Θα είχε στείλει στον αγύριστο τον Βλάση Τσάκα, τους Σουλτάνους και τους Πρίγκιπες με τους οποίος υπέγραφε MoU και άλλα αστεία έγγραφα, ζημιώνοντας την εικόνα του Παναθηναϊκού και ξοδεύοντας έξι πολύτιμους μήνες.Θα είχε αναλάβει εξολοκλήρου την ευθύνη του γηπέδου βάζοντας μία απλή υπογραφή. Αυτός είναι ο μονόδρομος για να ανοίξουν οι πόρτες σε επενδυτές (αν πράγματι θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό), και όχι οι απίθανοι Άραβες - κροίσοι - μεγιστάνες.Θα είχε προστατέψει την ομάδα από το παρασκήνιο και δεν θα άφηνε τον ΟΣΦΠ να αλωνίζει και να παίρνει ένα εύκολο πρωτάθλημα με εξωαγωνιστικούς τρόπους. Θα είχε κυνηγήσει την υπόθεση των στημένων, στην οποία ασκήθηκαν διώξεις μέχρι και στον πρόεδρο του ΟΣΦΠ και δεν θα συναινούσε στην απομάκρυνση των εισαγγελέων που είχαν αναλάβει την υπόθεση. Αν θεωρούσε πως ο Δημήτρης Γόντικας δεν ήταν αρκετός για τέτοιες ενέργειες, θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει. Ο Νίκος Πατέρας έχει αποδείξει πως αν υπάρχει θέληση, τότε υπάρχει και η δυνατότητα να εξασφαλιστεί το 50-50. Τα προβλήματα έρχονται όταν δεν υπάρχει θέληση.Θα είχε κάνει μεταγραφές και δεν θα άφηνε την ομάδα και τον Φερέιρα να παλεύουν μόνοι τους με ρόστερ 14 παιχτών. Θα προσπαθούσε να αξιοποιήσει την επιστολή που είχε δώσει ο Βγενόπουλος στον Γόντικα και την πρόθεση του πρώτου να βοηθήσει τόσο σε μεταγραφές όσο και στις πληρωμές των παιχτών. Θα προστάτευε την ομάδα στο σκάνδαλο των στημένων επεισοδίων. Από μία εβδομάδα πριν γίνει το ματς με τον ΟΣΦΠ όλοι οι οπαδοί γνώριζαν πως θα στηθούν επεισόδια για να τιμωρηθεί ο σύλλογος, αλλά παρόλα αυτά οι διοικούντες της ΠΑΕ έμειναν απλοί θεατές. Αν ο Τζίγγερ είχε κάνει έστω και τα μισά από τα παραπάνω, σήμερα ο Παναθηναϊκός θα διεκδικούσε τον τίτλο…είτε είχε κάνει μήνυση στον Βγενόπουλο προ εξαμήνου, είτε όχι.
Keywords
Τυχαία Θέματα