Καλά τα είπε ο «Τζακ», αλλά μήπως ξέχασε να πει και την αλήθεια;

To GreenZone αποκρυπτογραφεί τις πρόσφατες δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τζακ Χατζηαθανασίου...
Και στο βάθος... Τζακ!Γράφει ο Greenfinger

Ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου πήρε θέση στα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Η πάγια θέση της ιστοσελίδας είναι ότι οι παλαίμαχοι έχουν κάθε δικαίωμα να λένε τη γνώμη τους, ανεξάρτητα τη σκοπιμότητα που έχουν ή δεν έχουν…

Είναι άνθρωποι που έβαλαν ένα μικρό ή μεγάλο πετραδάκι στην ιστορία της ομάδας και ο λόγος τους πάντα έχει αξία.

Όπως αξία έχουν να δούμε τι κρύβουν τα όσα λένε και όσα δεν λένε:

Πάμε λοιπόν να ερμηνεύσουμε τα λεγόμενα του «Τζακ» και όσα ξέχασε να πει…
ΕΙΠΕ:

«Κοροϊδέψανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Δεν είχανε 500.000 για να δώσουν στην ΚΠΡ; Ο Παναθηναϊκός είσαι! Αλλά εδώ δεν μπορούσαν να πάρουν τον Κουφοντίνα-Ντίνα από την Πάτρα, τον Σισέ θα παίρνανε; Γιατί δεν λένε την αλήθεια στον κόσμο ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν;»

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Η διαφορά για τη μετεγγραφή του Σισέ δεν ήταν μόνο οι 500.000 ευρώ που έδωσε η Αλ Γκαράφα στην ΚΠΡ, αλλά και τα 1,6 εκατ. ευρώ που έδωσαν οι Άραβες στον Σισέ. Άρα μιλάμε περίπου 1 εκατ. ευρώ!

Για τον Ντίνα, πέρα ότι είναι προσβλητικό ν’ αναφέρεται ένας ποδοσφαιριστής ως… Κουφoντίνας, ο Παναθηναϊκός δεν είπε ποτέ ότι τον έκλεισε. Είπε ότι τον παρακολουθεί και πολύ απλά ο Κούγιας θέλησε να βάλει τους Πράσινους σ’ ένα παιχνίδι πλειοδοσίας.

ΕΙΠΕ:

«Στην ομάδα δεν φαίνεται να υπάρχει μέλλον και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθονται. Μάλλον τους αρέσει αυτό που βλέπουν... Εγώ πάντως δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται ξανά σε τέτοια κατάσταση».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Είναι προφανές ότι δεν αρέσει σε κανέναν αυτό που βλέπει. Προφανώς ούτε και στη διοίκηση, ούτε στον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ποτέ ξανά σε τέτοια κατάσταση, γιατί τα προηγούμενα χρόνια ο μεγαλομέτοχος έβαζε τα λεφτά του ελλείμματος, κάτι που δεν έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την τελευταία πενταετία!

Ο μοναδικός που δεν τήρησε τη συμφωνία του 2008! Ο μοναδικός που δεν τήρησε τη συμφωνία του 2010 (Plaza), κάνοντας έξαλλο ακόμη και τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο οποίος είδε ότι οι υπόλοιποι έβαλαν το μερίδιό τους (Βγενόπουλος, Πατέρας) και ο Βαρδινογιάννης όχι! Γι’ αυτό άλλωστε ζήτησε και τα μισά λεφτά πίσω!

ΕΙΠΕ:

«Αν στη θέση του Αλαφούζου ήταν ο Τζίγκερ και δεν ερχόταν ο Σισέ, θα γινόταν χαμός, ενώ τώρα δεν μιλάει κανείς. Κοροϊδέψανε τον κόσμο με τον Σισέ, δεν δώσανε 500.000 και πάνε να φέρουν παίκτες που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Δυσαρέσκεια υπάρχει και τώρα για τη μη έλευση του Σισέ. Με τον Τζίγκερ δεν γινόταν… χαμός, επειδή δεν ερχόντουσαν παίκτες, αλλά επειδή ο πρώην μεγαλομέτοχος ήταν αρρωγός των Πρωταθλημάτων του Ολυμπιακού, καθώς δεν προέβαλε καμία αντίσταση στο καθεστώς Κόκκαλη.

Παίκτες που δεν τους ήξερε η μάνα τους, έφερε ο πρώην μεγαλομέτοχος, το καλοκαίρι του 2004, όταν πήρε το νταμπλ, εξασφάλισε τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ και έφερε Μίτου, Ραγκουέλ, Σκάτσελ και τους λοιπούς που οδήγησαν και πάλι τον Παναθηναϊκό στη δευτερότριτη θέση.
Η νυν διοίκηση δεν διαχειρίζεται κεφάλαια, ούτε έχει έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΙΠΕ:

«Δεν θέλω να είμαι αχάριστος με τον Αλαφούζο διότι βοήθησε, ωστόσο δείχνει πως δεν ξέρει το αντικείμενο και δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω. Ας αποφασίσει να φύγει και θα τον ευχαριστήσουμε παρά τα λάθη που έχει κάνει, διαφορετικά να βρει κάποιον επενδυτή».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Ωραία φεύγει ο Αλαφούζος. Ποιος θ’ αναλάβει την ΠΑΕ; Ο Τσάκας;

ΕΙΠΕ:

«Πού είναι τώρα ο Πατέρας και ο Βγενόπουλος; Τους ψάχνω. Ο κόσμος πίστεψε σε όσα του έταξαν με τους Αμπράμοβιτς και τα εκατομμύρια. Τους κατέβασαν και στα συλλαλητήρια και τελικά δεν έγινε τίποτα. Κορόιδεψαν το κόσμο και εξαφανίστηκαν».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Πρώτον ο κόσμος κατέβηκε σε συλλαλητήριο, όχι για όσα τους έταξαν, αλλά για όσα είχε περάσει τα τελευταία 15 χρόνια από το καθεστώς Κόκκαλη και την αδιαφορία του πρώην μεγαλομετόχου, Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Δεύτερον ξεχνάει, για δικούς του λόγους, ότι μπροστάρης στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (και προς τιμήν του) ήταν και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αλλά προφανώς τον βολεύει να θυμάται όσους μετόχους θέλει…

Τρίτον ο Πατέρας δεν ήταν στο συλλαλητήριο, αλλά εντός της Λεωφόρου, δίπλα στον Τζίγκερ! Ο πρώην μεγαλομέτοχος τον πρότεινε για την προεδρία, αλλά στην πορεία επέλεξε να του πριονίσει την καρέκλα. Όπως έκανε τώρα και με τον Αλαφούζο. Αρχικά τον στήριξε, στη πορεία αποφάσισε να τον «καθαρίσει».

Τέταρτον το γεγονός ότι δεν μπήκαν όλοι οι… Αμπράμοβιτς στον Παναθηναϊκό, ήταν το γεγονός ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος επέλεξε να μείνει στην ΠΑΕ ως… εγγυητής! Εκτός και εάν ο «Τζακ» αμφισβητεί την οικονομική δυνατότητα του Βενιάμη και των άλλων της ΠΕΚ, που τελικά δεν μπήκαν στην πολυμετοχικότητα λόγω της παρουσίας του Τζίγκερ.

Πέμπτον πρώτη φορά ακούμε ότι κορόιδεψαν τον κόσμο κάποιοι που έβαλαν 33 εκατομμύρια ευρώ και δεν κορόιδεψε, κάποιος που γλίτωσε… 28 εκατ. ευρώ, φόρτωσε στην ΠΑΕ μια βόμβα που λέγεται γηπεδικό και δεν έβαλε ποτέ το ποσοστό του ως μεγαλομέτοχος!

ΕΙΠΕ:

«Είναι δυνατόν να βγαίνει ο Αλαφούζος και να κατηγορεί τους παίκτες μας; Γίνεται να ρίχνει τέτοια λάσπη;».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Προφανώς η μνήμη του Χατζηαθανασίου είναι επιλεκτική. Ξέχασε ότι στο παρελθόν κάποιος «άλλος» κατηγόρησε το Νικοπολίδη ως πουλημένο και του έκοψε την μπάλα και παρ’ ολίγο το Euro! Ξέχασε ότι έβγαλε πουλημένο τον Παπαδόπουλο για το χαμένο πέναλτι στον Ολυμπιακό. Ξέχασε ότι έβγαλε «τσογλάνι» τον Κυργιάκο, «κωλόπαιδο» τον Μπασινά, και πάνω απ’ όλα “λούζερ» την ομάδα της Ριζούπολης για να διώξει τον Λυμπερόπουλο!

ΕΙΠΕ (για τον Τσάκα):

«Δεν μπορώ να πω κάτι, αλλά από τη στιγμή που πίστευαν ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά γιατί δεν του έδιναν ακόμη ένα 48ωρο για να τον εκθέσουν και να λήξει έτσι η ιστορία; Έχω απορίες για όλη αυτή την ιστορία, όπως και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Απλά από τη στιγμή που ο συγκεκριμένος πρίγκιπας, ο Φεϊζάλ, είχε πάρει την αδειοδότηση, εκτέθηκαν. Μη ξεχνάμε πως και στο Δ.Σ. που θα όριζε ο Πρίγκιπας, ήταν μέσα άνθρωποι με υπόληψη και κύρος».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Και μόνο το γεγονός ότι τάσσεται υπέρ του Τσάκα, δεν χρειάζονται άλλα σχόλια…

ΕΙΠΕ:

«Ήταν μεγάλη απώλεια η αποχώρηση του Βαρδινογιάννη. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι η οικογένεια να ξαναγυρίσει για το καλό της ομάδας και του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί αλλιώς δεν βλέπω να υπάρχει φως. Το μέλλον του Παναθηναϊκού δεν το βλέπω καλά. Τους έφταιγε ο Τζίγκερ, αλλά αυτά που κάνανε δεν έχουν λογική. Κάνουν μειώσεις στους παίκτες και παράλληλα πάνε να φέρουν τον Σισέ. Κάθε μέρα αυξάνεται το χρέος του Παναθηναϊκού και περιμένουν από τον κόσμο να βάλει λεφτά. Είναι δυνατόν να βάλει χρήματα ο κόσμος με την κρίση που υπάρχει; Αυτά δεν τα σκεφτήκανε;».

ΔΕΝ ΕΙΠΕ:

Πότε αποχώρησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη; Του θυμίζουμε ότι εν έφυγε το 2008, όπως προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν, αλλά το καλοκαίρι του 2012, όταν πια το χρέος είχε εκτοξευτεί σε 28 εκατ. ευρώ!

Και αυτό συνέβη επειδή για μια πενταετία, παρ’ ότι είχε επιλέξει να κρατήσει το πλειοψηφικό πακέτο (και να μην φύγει το 2008) για να είναι η εγγυήτρια δύναμη, δεν συμμετείχε σε καμία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με το ποσοστό του ως μεγαλομέτοχος!
Keywords
Αναζητήσεις
nerit xatzhathanasioy tzak, παλαιμαχος ποδοσφαιριστης παο τζακ
Τυχαία Θέματα