H AEK έχει κερδίσει 44.000.000 ευρώ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ από τον Ψωμιάδη

12:44 19/1/2013 - Πηγή: AEK365

Επειδή πολλοί, και φυσιολογικά, μπορεί να έχουν ξεχάσει πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό πως η ΑΕΚ έχει ήδη κερδίσει όλες τις δίκες στο αστικό τους κομμάτι με τον Μάκη Ψωμιάδη και ήδη έχουν επιδικαστεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ 44.000.000 ευρώ συν τους τόκους από την ληστεία που είχε γίνει στα ταμεία της την περίοδο 2001-2003. Οι δίκες που συνεχώς καθυστερούν με αναβολές όλων των ειδών έχουν να κάνουν με το ποινικό μέρος

και όχι μόνο για τον Μάκη Ψωμιάδη αλλά και για την οικογένεια του. Η ΑΕΚ περιμένει αυτές τις δίκες όχι για να της αναγνωριστεί το χρέος του Ψωμιάδη προς την ΠΑΕ αλλά για να εκμεταλευτεί τον νόμο και να αναγκάσει την οικογένεια Ψωμιάδη να επιστρέψει τα χρήματα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί ακόμη, ώστε να βγουν από την φυλακή τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονται εκεί. Τα χρήματα που η ΑΕΚ έχει κερδίσει ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ από τον Ψωμιάδη είναι υπερδιπλάσια από τα χρέη της ΑΕΚ πρός το δημόσιο. Για του λόγου το αληθές αναδημοσιεύουμε μία από τις πολλές σχετικές δηλώσεις που έχει κάνει για το θέμα ο δικηγόρος της υπόθεσης από την πλευρά της ΑΕΚ κ. Χάρης Οικονομόπουλος και συγκεκριμένα στις 13 Ιουνιου του 2012:

Για τις οφειλές του Ψωμιάδη και τη μηνυτήρια αναφορά που εκκρεμεί έναν χρόνο:

"Δεν υπάρχει διαμάχη της ΑΕΚ με τους Ψωμιάδηδες, δεν έχει κάτι να μοιράσει μαζί τους. Με τελεσίδικη απόφαση της έχει αναγνωριστεί οφειλή 44 εκατ. ευρώ με τόκους"

.

Keywords
Τυχαία Θέματα