Να ποιος είναι ο Ολυμπιακός! (vid)

Δείτε στο βίντεο του GreenZone πώς ο διορισμένος πρωταθλητής Ολυμπιακός κερδίζει ομάδα β' εθνικής. Δείτε ορισμένα από τα επεισόδια που δεν είδε ο διαιτητής Δημητρόπουλος...

Χρειάζεται μεγάλη μαγκιά για να κερδίσει ομάδα β' εθνικής κατηγορίας ο μόνιμα ευνοημένος του συστήματος Ολυμπιακός. Επιβάλλεται να κάνει επίδειξη ισχύος, ακόμα και με αντίπαλο ελληνικό σύλλογο που δεν αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα.

Έχει μάθει
να ευνοείται και δεν μπορεί αλλιώς. Δείτε στο βίντεο ορισμένες φάσεις (ΜΟΝΟ τις τρανταχτές γιατί όλο το παιχνίδι ήταν κωμωδία) και εμπνεύσεις του διαιτητή Δημητρόπουλου (το όνομα του οποίου να σημειώσουμε πως ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ για τα φερόμενα ως στημένα παιχνίδια).

Δείτε ακόμα ένα μέρος των επεισοδίων. Και λέμε ένα μέρος, αφού η κάμερα του OTE TV σταμάτησε να κινείται όταν τα έκτροπα ξεκίνησαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μαχαιρώθηκε αστυνομικός έπειτα από ντου οπαδών του ΟΣΦΠ.

Ο διαιτητής δεν είδε τίποτα.
Ο τέταρτος; Μπα...
Ο παρατηρητής;
Η έκθεση της αστυνομίας γράφει κάτι για ό,τι έγινε;

Μάλλον όσοι ήταν στο γήπεδο τα φαντάστηκαν όλα!

Αυτός ήταν, είναι και -όπως όλα δείχνουν- θα είναι ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του δημοσίου. Η ντροπή του ελληνικού αθλητισμού. Ο πάντα ευνοημένος και πάντα μπλεγμένος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε όλα τα σκάνδαλα.
Keywords
Τυχαία Θέματα