«Νέα εποχή στον Παναθηναϊκό!»

Οι Panathinaikos Supporters Abroad χαιρετίζουν ένθερμα την απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ να αποκτήσει το προπονητικό κέντρο «Απήλιον».
Το PAO Abroad εύχεται η αλλαγή της προπονητικής στέγης του Παναθηναϊκού να συνδυαστεί με καλύτερες, ένδοξες μέρες και χαιρετίζει ένθερμα την κίνηση της «πράσινης» διοίκησης.

Το σχετικό κείμενο:

Επίσημα και νέα
εποχή στον Παναθηναϊκό! Η ποδοσφαιρική ομάδα μετακομίζει από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας, μετά από τις υπερβολικές απαιτήσεις των πρώην ιδιοκτητών της. Νέο προπονητικό σπίτι για την αντρική ομάδα και τις ακαδημίες, το προπονητικό κέντρο "Απήλιον", το οποίο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αγοράζει έναντι σημαντικού ποσού. Το κέντρο αυτό γίνεται έτσι το πρώτο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μετά από τόσα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Παράλληλα η ομάδα αγοράζει και 50 επιπλέον στρέμματα γης, με σκοπό μελλοντικα να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις και να τις καταστήσει αντάξιες του ονόματος του Παναθηναϊκού.

Οι Panathinaikos Supporters Abroad χαιρετίζουν ένθερμα την απόφαση αυτή της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και ευχόμαστε η αλλαγή της προπονητικής μας στέγης να συνδυαστεί και με καλύτερες, ένδοξες μέρες για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού μας, δίνοντας έτσι νέα πνοή στο όραμα των ιδρυτών της ομάδας, που ήθελε τον Παναθηναϊκό να πρωτοστατεί σε όλα τα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της χώρας, απελευθερωμένο από δεσμά και υποχρεώσεις του παρελθόντος.
Πηγή: paoabroad.com
Keywords
Τυχαία Θέματα