Κόρδοβα για Τοτσέ

Iσπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Κόρδοβα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χοσέ Τοτσέ, προσφέροντάς του συμβόλαιο 2+1...

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση παραμονής στον Χοσέ Τοτσέ, με μειωμένες αποδοχές, με τον παίχτη να μην έχει δώσει ακόμα την οριστική του απάντηση. Έτσι, σύλλογοι της χώρας του, ρίχνουν ματιές στον επιθετικό του Τριφυλλιού.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα του "diariocordoba.com", η τοπική ομάδα Κόρδοβα
είχε μία κακή χρονιά επιθετικά, με το μεγάλο πρόβλημα να είναι η απουσία ενός στράικερ, το οποίο θέλουν να λύσει ο Χοσέ Τοτσέ. Ο ισπανός επιθετικός του Παναθηναϊκού, όπως αναφέρεται, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους, καθώς ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι 2011, έπειτα από 15 γκολ που σκόραρε με τη φανέλα της Καρταχένα.

Το δημοσίευμα συνεχίζει λέγοντας πως πως ο Τοτσέ έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο με το Τριφύλλι, αλλά μπορεί ο Παναθηναϊκός να τον αποδεσμεύσει αν επιθυμεί ο παίκτης να επιστρέψει στην Ισπανία. Η Κόρδοβα που αγωνίζεται στη Segunda División προσφέρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 30χρονο στράικερ με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα έτος.

Οι «πράσινοι» δε θα φέρουν εμπόδιο σε μία τέτοια μετακίνηση, ιδίως εάν λάβουν και κάποια μικρή οικονομική αποζημίωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα