Ντέλβα φωτεινή τον οδηγεί!

Με μία συναρπαστική Ντέλβα, η οποία τελείωσε το ματς με 25 πόντους, ο Παναθηναϊκός συνέχισε το σερί εξαιρετικών του εμφανίσεων και πήρε την 4η του νίκη στο πρωτάθλημα, επιβληθείς με 51-73 επί του Κρόνου.

Στο κλειστό του Αγίου Δημητρίου, ο Παναθηναϊκος φιλοξενήθηκε σήμερα από τον Κρόνο, με πάνω από 150 οπαδούς του Τριφυλλιού να βρίσκονται στο πλευρό του.

Η Γιασεμή Σαμαντούρα
ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Δίελα, Καλέντζου, Μαγκλάρα, Ντέλβα και Μοσχοπούλου. Η αμερικανή σέντερ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι πετυχαίνοντας τους 4 πρώτους πόντους της ομάδας της. Στο 4-4, ο πάγκος του Τριφυλλιού δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με την ομάδα του Κρόνου να περνά για πρώτη φορά μπροστά στο ματς. Ωστόσο η Μοσχοπούλου με δύο ωραία καλάθια και η εντυπωσιακή Ντέλβα έφεραν το σκορ στο 6-12. Η Νικολαΐδου κρατούσε κοντά τον Κρόνο στο σκορ, αλλά η Μαγκλάρα είχε διαφορετική άποψη και με 6 συνεχόμενους πόντους αύξησε τη διαφορά, κλείνοντας το α΄δεκάλεπτο με 13-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Σαμαντούρα πάτησε γκάζι! Με την Καλέντζου να οργανώνει και να πετυχαίνει και δύο τρίποντα και τις Ντέλβα, Μαγκλάρα να κάνουν ό,τι θέλουν εντός αγωνιστικού χώρου, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά, παίζοντας με ρυθμό, συγκέντρωση και ομαδικότητα. Η αμερικανή σέντερ του Τριφυλλιού κατάφερε και πέτυχε 10 πόντους μόνο στο β΄δεκάλεπτο, κερδίζοντας όλες τις μάχες κάτω από το καλάθι. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε μπροστά τις «πράσινες» αμαζόνες με 25-40.

Με κεκτημένη ταχύτητα ξεκίνησε το β΄ημίχρονο ο Παναθηναϊκός, συνεχίζοντας το pressing στην άμυνα και τις καλές συνεργασίες στην επίθεση. Ο επιθετικός πλουραλισμός των «πράσινων» εκδηλωνόταν με τις Θεολόγου, Δίελα, Xρονοπούλου, Καλέντζου και τη συνήθη «ύποπτη» Ντέλβα. Η τελευταία δεν είχε πραγματικά αντίπαλο, σκοράροντας με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο και δίνοντας επιθετικό ρεσιτάλ. Οι πολλές αλλαγές της Σαμαντούρα στο τέλος του παιχνιδιού δεν άλλαξαν τη ροή του παιχνιδιού, με το Τριφύλλι να παίρνει άλλη μία άνετη νίκη με τελικό σκορ 51-73 και μάλιστα αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα