Ο μεγάλος κίνδυνος του ψεύτη: Ξεχνάει τι έχει πει!

«Λευκή επιταγή στον καλλιτέχνη Φερέιρα», τόνιζε πριν από ένα χρόνο ο Βλάσης Τσάκας. «Όταν σας έλεγα εγώ να φύγει…», δηλώνει σήμερα!
Σόου Βλάση Τσάκα και «Μαύρου Πιτ». Ο μάνατζερ της αυλής των Σαούντ ξαναχτυπάει. Ο κατ’ ομολογίαν του ιδίου «ψεύτης» ξεχνάει όσα δήλωνε πριν από έναν χρόνο για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα
και μας αφήνει (για άλλη μία φορά) με το στόμα ανοιχτό.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για όποιον συνηθίζει να ψεύδεται είναι να ξεχάσει παλαιότερες δηλώσεις του, και -αφού ως γνωστόν «τα γραπτά μένουν»- να εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Κάπως έτσι την πάτησε ο Βλάσης Τσάκας.

Φυσικά, δεν περνάει απαρατήρητο και το όνομα του «δημοσιογράφου» στον οποίο δίνει τη συνέντευξη. Μπορεί ο έγκριτος ρεπόρτερ Κώστας Πιτιακούδης να μην ακολουθεί πλέον την πριγκιπική «γραμμή» στην εφημερίδα Derby (6 μήνες κοροϊδίας ήταν μάλλον αρκετοί), ωστόσο οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Έτσι ο λατρεμένος σκοπευτής του Κώστα Γκόντζου βρίσκει πάτημα σε ιστοσελίδα, ερυθρόλευκης απόχρωση, που αρθρογραφεί και στην οποία δημοσίευεσε τη συνέντευξη του Τσάκα.

Η απάντηση του Καβαλιώτη... μάνατζερ που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση αφορούσε τον προπονητή του Παναθηναϊκού. Διαβάστε παρακάτω τι είπε, αλλά θυμηθείτε και τις προ ενός έτους δηλώσεις του και θαυμάστε τον τρόπο με τον οποίο ελίσσεται, λέει ψέματα, αυτοαναιρείται και κοροϊδεύει τους φιλάθλους μέσα στα μούτρα τους!

«Όταν εγώ έλεγα ότι ο κύριος Φςρέιρα δεν κάνει και πρέπει να αναλάβει πόστο τεχνικού συμβούλου ή διευθυντή και να υπάρχει άλλος κόουτς, έπεσαν πάνω μου να με φάνε άπαντες, Όταν η ομάδα ορχήστρα με τον Λέτο για έξι-επτά παιχνίδια πραγματικά οργίασε, κανείς δεν έβλεπε ότι ο Αργεντίνος ήταν τα δυο-τρίτα της ομάδας. Φεύγοντας από το προσκήνιο η γύμνια σε όλο της μεγαλείο. Τώρα όλο και περισσότεροι ενστερνίζονται τις απόψεις μου για τον προπονητή».

Επειδή όμως το GreenZone δεν έχει κοντή μνήμη, ας θυμίσουμε τι δήλωνε ο Τσάκας την περίοδο που, όπως τώρα ισχυρίζεται, η ομάδα οργίασε εξαιτίας μόνο του Λέτο.

Μετά το 3-1 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Έργο του καλλιτέχνη Φερέιρα ήταν αυτό που είδαμε απόψε στην Τούμπα. Για αυτό εμείς θα του δώσουμε τα κλειδιά της ομάδας, να κάνει ό,τι θέλει. Θα του παραδώσουμε εν λευκώ τον Παναθηναϊκό να ζητήσει ό,τι θέλει, να του δώσουμε εμείς ό,τι θέλει και να κάνει την ομάδα όπως την ονειρευόμαστε εμείς και οι οπαδοί».

Λίγες ημέρες αργότερα:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει πουθενά ο Φερέιρα. Θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο για τρία ακόμη χρόνια, αν το επιθυμεί και ο ίδιος. Έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας και θα του δώσουμε... λευκή επιταγή για να κάνει ό,τι θέλει και να κάνει ακόμα μεγαλύτερο τον Παναθηναϊκό. 'Όπως τον ονειρευόμαστε όλοι. Η ομάδα που βλέπουμε είναι δικό του έργο».

Τα συμπεράσματα δικά σας...
Keywords
Τυχαία Θέματα