Ο τρόμος του Καστίγιο βοηθός προπονητή του Τριφυλλιού

Ένας... Φερέιρα ξανά στον πράσινο πάγκο. Ο Φερέιρα Κινγκ θα είναι ο βοηθός του Φάμπρι Γκονθάλεθ. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα τον θυμούνται από τον καβγά με τον Νέρι Καστίγιο, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Ιωνικό...

Έναν παλιό γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Γιοακίμ Φερέιρα
Κινγκ, τον πρώην αμυντικό του Ιωνικού και της Βέροιας, θα έχει ως δεξί χέρι ο ισπανός τεχνικός Φάμπρι Γκονζάλεθ Πανέλας στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Φερέιρα στα 42 του, πλέον, χρόνια έχει μείνει ως «εικόνα» στους έλληνες φιλάθλους για το ξανθό μουσάκι και το δυναμικό του παιχνίδι, ενώ έγινε γνωστός από τον καυγά που είχε με τον Νέρι Καστίγιο, σε ένα παιχνίδι Ιωνικός - Ολυμπιακός. Ο Ουρουγουανός είχε ανατρέψει με ένα τάκλιν με τα δύο πόδια τον Κινγκ και στη συνέχεια, επιχείρησε να τον πατήσει. Η κίνηση αυτή εξαγρίωσε τον θηριώδη αμυντικό και τον οδήγησε να πιάσει από τον λαιμό τον Καστίγιο, τον οποίο «έσωσε» ο Τζιοβάνι.

Ο Κινγκ άρχισε την προπονητική του καριέρα ως τεχνικός της Αλγκουέιρο, ομάδας τρίτης εθνικής κατηγορίας της Πορτογαλίας. Ο Ούγκο Βαρέλα ήταν αυτός που τον επέλεξε βοηθό του Γκονθάλεθ. Στα θετικά του προσμετράται το ότι γνωρίζει την ελληνική γλώσσα και το πρωτάθλημα, συνεπώς θα διευκολύνει το έργο του νέου προπονητή για να εγκλιματιστεί τάχιστα.
Keywords
Τυχαία Θέματα