Οι εξελίξεις ΣΗΜΕΡΑ: Έρευνα για ευθύνες και της αστυνομίας διέταξε η Ελένη Ράικου

Καυστική ανακοίνωση της ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π - Χάθηκε ο Βλάσης Τσάκας. Ο Καβαλιώτης... μάνατζερ αναζητείται καθώς είχε δηλώσει πως την Δευτέρα θα ανακοινωθεί η συμφωνία με τον Τζίγγερ - Με φόντο την Πόλη ο Εξάστερος κόντρα στη Μακάμπι.

* Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια διέταξε η Ράικου

Τις ευθύνες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της διοίκησης του ΟΑΚΑ
και της Αστυνομίας θα εξετάσει η Ελένη Ράικου. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε να γίνει έρευνα και να μάθει αν υπήρξε οργανωμένο σχέδιο για τη δημιουργία επεισοδίων στο ντέρμπι.

* Ο πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός ρίχνεται σήμερα (22.00, ΝΕΤ) στη μάχη για την πρόκρισή του στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης αντιμετωπίζοντας τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ σε μια σειρά με πλούσια ιστορία ().
Ο κόσμος του Τριφυλλιού αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν και να σπρώξει τον Εξάστερο προς τη νίκη. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίχτες του, καθώςο Κώστας Τσαρτσαρής ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση του.

* Αναζητείται ο Βλάσης Τσάκας (), ο οποίος τοποθετούσε χρονικά την οριστική συμφωνία για το 54,7% των (παρκαρισμένων) μετοχών του Γιάννη Βαρδινογιάννη για... χθες (Δευτέρα 20/3). Μάλιστα είχε προαναγγείλει και ανακοίνωση στην οποία θα γνωστοποιούσε τους ζάμπλουτους επενδυτές και το κλείσιμο της συμφωνίας.
* Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. με αφορμή όσα συνέβησαν και όσα παρουσιάστηκαν σαν να συνέβησαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στο «αιώνιο» ντέρμπι.
Ο Παναθηναϊκός μας βάλλεται τις τελευταίες ώρες πανταχόθεν, καθώς πολιτεία, αστυνομία και αθλητικές αρχές βρήκαν το... εύκολο θύμα, για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους. Η διακοπή του κυριακάτικου ντέρμπι «φορτώνεται» με χαρακτηριστική ευκολία στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θ’ αρχίσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα «νικηθεί» η... βία και θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας ο νέος αθλητικός νόμος.

Ωστόσο μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι στο ντέρμπι της Κυριακής το σύνολο των οπαδών του Παναθηναϊκού, από τους οργανωμένους μέχρι τους μεμονωμένους φιλάθλους δεν είχαν καμία συμμετοχή στα έκτροπα.

Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι μια ομάδα, μαυροφορομένων που βαφτίστηκαν εν μια νυκτί... Παναθηναϊκοί, μπήκαν στο γήπεδο για να διαλύσουν ότι βρουν μπροστά τους, να επιτεθούν στην αστυνομία και να τα βάλουν ακόμη και με οπαδούς του Παναθηναϊκού!
Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι οι γνωστοί... μπαχαλάκηδες του συντάγματος, με την ανοχή της αστυνομίας και ανύπαρκτο έλεγχο, κατάφεραν να περάσουν μέσα στο γήπεδο, ένα... φορτηγό πολεμομοφόδια, δίχως να τους πάρει χαμπάρι κανείς.

Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι οι συγκεκριμένοι δεν ήρθαν στο γήπεδο για να ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό, όπως έκαναν οι υπόλοιποι 55.000, αλλά με σκοπό να διακόψουν το παιχνίδι και να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό.

Η δράση των ... εξωγηπεδικών, δεν απαλλάσει σε καμία περίπτωση την Αστυνομία αλλά και την πολιτεία από τις ευθύνες τους. Είναι πρωτοφανής η δράση και η πο
Keywords
Τυχαία Θέματα