Οι εξελίξεις ΣΗΜΕΡΑ: Οι κινήσεις Αλαφούζου και το «βιογραφικό» των ποδοσφαιριστών

Με τον Πανιώνιο στο άδειο ΟΑΚΑ αγωνίζονται σήμερα οι Πράσινοι! Τον Πανιώνιο υποδέχεται ο Παναθηναϊκός για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στο άδειο, λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ. Οι Πράσινοι που έχουν χάσει (με τον τρόπο που το έχουν χάσει) το πρωτάθλημα, ενδέχεται να χάσουν και το ευρωπαϊκό εισιτήριο αν τιμωρηθούν από την UEFA, ωστόσο
το μόνο που τους έχει απομείνει είναι ο αγωνιστικός εγωισμός.

Ακόμη και στην περίπτωση «διάλυσης» της ΠΑΕ στην περίπτωση που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν βρει διάδοχη κατάσταση για το 54,7% των «παρκαρισμένων» μετοχών του, που θα σημάνει την αυτόματη απελευθέρωση όλων των ποδοσφαιριστών, αυτοί χρειάζονται δυνατά «χαρτιά» για να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Ετσι τα παιχνίδια που απομένουν ως τη λήξη του πρωταθλήματος, καθώς και αυτά των πλέι οφ ενδέχεται να αποδειχθούν άνευ ουσίας για την ομάδα (σε περίπτωση τιμωρίας από την UEFA) αλλά είναι μείζονος σημασίας για τους ποδοσφαιριστές!

Εκτός αποστολής είναι οι Λέτο, Μπιάρσμιρ, Ιωαννίδης, Βιτόλο, Καρνέζης, Τοτσέ, ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος και οι Ταμπάκης, Φουρλάνος, Λαγός και Μαυρίας.

Αρκετά ζεστά φαίνεται ότι έχει πάρει το θέμα εμπλοκής του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο ισχυρός άνδρας του τηλεοπτικού δικτύου ΣΚΑΪ και της εφημερίδας «Καθημερινή» Γιάννης Αλαφούζος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα συνεχίζει τις επαφές του με ισχυρούς άνδρες του επιχειρηματικού χώρου αναζητώντας λύση για το «αύριο» της ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα