Όταν οι αριθμοί... εκθέτουν τον Τριτσώνη

Ο Σκορπιός γράφει για τον πράγματι κακό Παναθηναϊκό που όμως έχασε εξαιτίας του Τριτσώνη. Διαβάστε το απίστευτο στατιστικό παράδοξο της διαιτησίας του ματς ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον Πλατανιά... Ναι, κακός ο Παναθηναϊκός. Ναι, νωθροί οι παίκτες. Ναι, κακοί οι παίκτες. Ναι, τραγικός και ο Φάμπρι. Ναι, δεν αντέχουμε άλλα γεμίσματα. Ναι, ναι, ναι… Ο Παναθηναϊκός όμως έχασε εξαιτίας του διαιτητή
Τριτσώνη. Και εξαιτίας της διοίκησης που αδυνατεί να τον προστατεύσει από την «παράγκα». Τελεία και παύλα.

Και φυσικά δεν είναι μόνο το πέναλτι.

Αν ο Παναθηναϊκός χθες κέρδιζε τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ -όπως το άξιζε, παρά την κακή εμφάνιση- και συνέχιζε να διεκδικεί την είσοδό του στα play offs σήμερα ποιος θα ασχολείτο με την ομολογουμένως κακή εμφάνιση; Κανείς, είναι η απάντηση.

Το πέναλτι ήταν τόσο μαρς που δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για την απόφαση αυτή του διαιτητή, το όνομα του οποίου ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ.

Θα σας παραθέσουμε όμως ένα στατιστικό που ρίχνει άπλετο φως στο πώς αντιμετώπισε χθες ο Σταύρος Τριτσώνης τον Παναθηναϊκό.

Έχουμε και λέμε...

Σε ένα παιχνίδι που
η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ του Παναθηναϊκούοι επεμβάσεις ήταν 5 έναντι 40οι αποκρούσεις ήταν 1 έναντι 10οι τελικές ενέργειες ήταν 18 έναντι 5κρατηθείτε...

ο διαιτητής έδωσε 19 φάουλ κατά του Παναθηναϊκού και 8 κατά του Πλατανιά.Δεκαεννέα φάουλ κατά της ομάδας που επετίθετο μαζικά και που η μπάλα ήταν συνεχώς στα πόδια των παικτών της και οκτώ φάουλ κατά της ομάδας που είχε κλειστεί στην άμυνά της και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ανακόψει τις επιθέσεις των αντιπάλων της.

«Ποτς γκένεν αυτό», που θα έλεγε και ο συμπαθής κύριος Ογκουνσότο.

Σκορπιός
Keywords
Τυχαία Θέματα