Στον τελικό του Puskas Cup οι έφηβοι!

Ακάθεκτη συνεχίζει η εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού στο κύπελλο Πούσκας. Kέρδισε και τη Μελβούρνη (5-0) και πρόκριθηκε στον τελικό της διοργάνωσης…
Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τις ακαδημίες του Ινστιτούτου της Μελβούρνης, κατά τη δεύτερη ημέρα του Τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Φέρεντς Πούσκας. Οι «πράσινοι» έκαναν το δύο στο δύο, νίκησαν
με το ηχηρό 5-0 και προκρίθηκαν στον τελικό της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου, ο Μεράι.

Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πίεζε συνεχώς, είχε την κατοχή της μπάλας, αναπτυσσόταν σωστά, κυρίως από τα αριστερά, και δεν κινδύνευσε παρά σε ελάχιστες περιπτώσεις.

Οι έφηβοι του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο όπως ακριβώς και το πρώτο, δηλαδή με γκολ. Στο 46΄ βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Τουρούκης πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα της Μελβούρνης.

Το 3-0 ήρθε στο 62΄. Σκόρερ ο… αντίπαλος τερματοφύλακας, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και την είδε να καταλήγει στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό, το Τριφύλλι τετραπλασίασε τα τέρματά του, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Νιούμαν που ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό 5-0 έγραψε ξανά ο Νιούμαν, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Μελβούρνης, τον πέρασε και πλάσαρε σε κενή εστία. Ο νεαρός ήταν χάρμα οφθαλμόν. Εκτός από τα δύο γκολ, δημιουργούσε συνεχώς φάσεις στην εστία των αντιπάλων του Παναθηναϊκού και έβγαζε με πανέξυπνες πάσες τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτική θέση.

Μοναδικό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό είναι η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Τριανταφυλλόπουλος, δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ματς.

Αύριο (1/4) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του τουρνουά.
Keywords
Τυχαία Θέματα