«Πράσινο» φως για Ντε Βινσέντι

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Toμάς Ντε Βινσέντι κι έχει δώσει το «πράσινο» φως για μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Προσπάθεια να έρθει τον Γενάρη, αν και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι αποδεσμεύσεις γιατί καλύπτει θέση ξένου...

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα επιθυμεί να έρθει επιτελικός μέσος στην ομάδα, μιας και υπάρχει έλλειψη δεκαριού, που να μπορεί να αξιοποιεί τόσο τον σέντερ φορ του Παναθηναϊκού,
όσο και τους γρήγορους εξτρέμ της ομάδας.

Από τον ελληνικό χώρο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ξεχωρίσει τον συμπατριώτη του Τομάς Ντε Βινσέντι, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννενα και είχε σκοράρει κι ένα πολύ δύσκολο γκολ εναντίον του Τριφυλλιού στο Ο.Α.Κ.Α.

Ο αργεντίνος μέσος, από τις αρχές Ιανουαρίου θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Το όνομά του έχει ακουστεί και για άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει στον πάγκο ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος πιστεύει πολύ στις ικανότητές του, αλλά και το ότι θα έχει αυξημένο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα, έχουν κάνει τον Ντε Βινσέντι να προτιμά Παναθηναϊκό.

Ο μάνατζερ του παίχτη θα έρθει ευσπεσμένα αρχές Ιανουαρίου για να κλείσει τη συμφωνία. Ο Αργεντινός θα μπορεί να έρθει ως ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά οι «πράσινοι» θα πιέσουν τον ΠΑΣ να τον παραχωρήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο με κάποια ανταλλάγματα, προκειμένου να μην τον χάσει δωρεάν τον Ιούνιο. Η υπόθεσή του αναμένεται να δρομολογηθεί μετά τις 10 Ιανουαρίου, προκειμένου να υπάρχει πιο καθαρή εικόνα για τις αποδεσμεύσεις, αφού αναμένεται στη χώρα και ο Καζιγιάμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα